Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία π.Δ.Α. για "λανθασμένη" μοριοδότηση διπλώματος μοτοσυκλέτας από το ΑΣΕΠ

Συνεχίζεται η παρωδία της κινητικότητας των Δημοτικών Αστυνομικών. Αυτή τη φορά λάβαμε νέα καταγγελία που αφορά βλαπτική μεταβολή από το ΑΣΕΠ των μορίων που συγκεντρώνει π. Δ.Α. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία αφορά την αυθαίρετη μετατροπή από το ΑΣΕΠ του διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας που κατείχε η συνάδελφος από το 2005 -παρά τα σχετικά έγγραφα που προσκόμισε- σε δίπλωμα μοτοποδηλάτου με αποτέλεσμα να της αφαιρεθούν 2 μόρια και τελικά να μείνει εκτός των οριστικών πινάκων!

Το εν λόγω δίπλωμα

Διαβάστε την καταγγελία:
Είμαι πρώην δημοτικός αστυνομικός σε κινητικότητα και σύμφωνα με τους προσωρινούς και τους τελικούς πίνακες μου μοριοδοτούσαν την άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας με 4 μόρια. Παρ' όλα αυτά, στους οριστικούς πίνακες έμεινα άναυδη όταν είδα ότι τελικά την μοριοδότησαν αυθαίρετα με 2 μόρια!
Έπειτα από συνομιλία με υπευθύνους στο ΑΣΕΠ, μου είπαν ότι «το δίπλωμα μου είναι ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ και δεν μπορώ να τους πείσω για το αντίθετο», ότι δηλαδή η άδεια οδήγησης που κατέχω είναι για οδήγηση μοτοσυκλέτας. Στην αίτηση θεραπείας μου που ακολούθησε, τους ανέφερα την έννοια, την ισχύ και την διαφορά της άδειας οδήγησης μο/του και της μο/τας. Και το βασικότερο, ότι το 2005 που πήρα το δίπλωμα μου, η άδεια οδήγησης μο/του εκδιδόταν από την Αστυνομία και όχι από τα κατά τόπους γραφεία μηχανολογικού. 
Επίσης τους προσκόμισα βεβαίωση από την Δ.νση Μεταφορών, η οποία διαβεβαίωνε ότι με την άδεια οδήγησης μου, μπορώ να οδηγήσω Μοτοσικλέτες και Μηχανοκίνητα, η ισχύς των οποίων υπερβαίνει τα 15KW, δηλαδή μοτοσυκλέτες. 
Ενημερώθηκα προφορικά, ότι η αίτηση θεραπείας μου είναι αρνητική.  
Και ερωτώ:
Ποιος είναι ο ΣΚΟΠΟΣ και η ΛΟΓΙΚΗ τους, όταν μέχρι και τους τελικούς πίνακες, μοριοδοτούσαν την άδεια οδήγησής μου με 4 μόρια (ως μοτοσικλέτας) και με τους οριστικούς, ξαφνικα, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ σε μοτοποδηλάτου (2 μόρια); 
Δυστυχώς, αρνούνται να δεχτούν τα αυτονόητα. 
Πραγματικά ή δεν μπορούν να διαβάσουν και να κατανοήσουν τα δικαιολογητικά που προσκόμισα ή κάτι άλλο συμβαίνει………………..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...