Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Τελικά είναι μεγαααάλο το κόμπλεξ κάποιων...

Αναζητώντας ενδιαφέροντα άρθρα στο διαδίκτυο εντοπίσαμε στο γνωστό και ψαγμένο taxalia.blogspot.gr την παρακάτω "επιστολή αναγνώστη":

Προτείνουμε να τα έχετε μαζί σας οι κομπλεξικοί. Θα μας συναντάτε συνέχεια στο δρόμο
Τελικά έχουμε Δημοτική Αστυνομία ή απλά επαναπροσλήφθηκαν κάποιοι;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Δημοτική Αστυνομία υπάρχει; Ποιος ο ρόλος της, ε;
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ανάρτηση σε blog της Καστορίας (http://svouranews.blogspot.com/2014/10/ka_17.html). 13 μήνες μετά την κατάργηση της δημοτικής Αστυνομία, αφού κάναμε και το μνημόσυνό της, κάποιοι "αναγνώστες" οι οποίοι προφανώς και δυστυχώς έχουν και δικαίωμα ψήφου, την αναζητούν ακόμη!Τα σχόλια δικά σας...

Και ειναι η αφορμή αυτο το ειρωνικό δημοσίευμα απο συνδικαλιστές της Δημοτικής Αστυνομίας συν αυτα που βλέπουμε καθε μερα συν το οτι στο συγκεκριμένο σάιτ αν περιηγηθείτε θα δείτε οτι το μονο που ενδιαφέρει κάποιους ειναι το μισθολόγιο.

Και ερχόμαστε στα σοβαρά

Αγώνες διαμαρτυρίες πορείες καταλήψεις μερική δικαίωση επανατοποθέτηση και μετα ....... 
Αυτή ειναι η ιστορία 13 μήνες απο την κατάργηση της Δ.Α . Απο τότε που επαναπροσλήφθηκαν τι αρμοδιότητες εχουν δεν τους ενδιαφέρει μετα απο τοσο αγώνα επαναυθηκαμε στον μισθουλακο????

Και ερωτώ όλους αυτούς που βλέπουμε ολοι μας στην Θεσσαλονικη να κάνουν βόλτες 7 άτομα μαζι να κάθονται στις γωνιές 2 μαζι και να συζητάνε επαναπροσλήφθηκαν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο τροπολογία η οτι ειναι αυτο που καθορίζει τις αρμοδιότητες τους ????

Να ρυθμίσουν την κυκλοφορία δεν μπορούν να γράψουν δεν μπορούν ( απλα σφυρίζουν και επειδη πήραν χαμπάρι οι έξυπνοι Σαλονικεις οτι δεν γράφουν ..... Τους γράφουν κανονικά) να βεβαιώσουν παραβάσεις άλλες δεν μπορούν τι αρμοδιότητες εχουν πλέον τι μπορει κάνουν ας βγει κάποιος να μας ενημερώσει τι μπορει να κάνουν εκτός απο το οτι ξαναπήραν την θέση τους και τον μισθό τους τι μπορούν να προσφέρουν εκτός απο το να σουλατσάρουν πάνω κατω στους δρόμους!!!!

Δεν εχω κατι μαζι τους αλλα εκνευρίστηκα διότι ενώ δεν τους εχουν δοθεί αρμοδιότητες εκτός απο το να πληρώνονται κάθε μήνα διάβασα αυτο
Στο ίδιο σάιτ τους

31/10/2014

Δείτε τις χαρακτηριστικές φώτο από το στρατιωτικό (!) jacket χακί χρώματος, προφανώς και πάλι από στοκ, το οποίο άρχισε να μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ. στους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς που μετατάχθηκαν εκεί. Όσο για την εμφάνιση....τουλάχιστον δε θα παγώσουμε......... Η...

Διαβάστε τη συνέχεια →

Συμπέρασμα Κυβέρνηση Υπουργείο ξανά προσέλαβαν αυτούς τους ανθρώπους τους πέταξαν στο Υ.Δ.Τ χωρίς αρμοδιότητες χωρίς ρόλο απλα για να σταματήσει η γκρίνια τους πληρώνουν και τέλος.(αλλα και οι συνδικαλιστές τους στο σίτε δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρονται για να τους ανατεθούν αρμοδιότητες για ολα τα αλλα ενδιαφέρονται (μιαθολογικο στολές)
Δεν αλλάζει αυτο το μ.......ο!!!!!

Διαβάστε εδώ τι σχολιάσαμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...