Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Ανοιχτή επιστολή αναγνώστριας για την αδιαφορία των π. Δημοτικών Αστυνομικών...

Αγαπητοί πρώην υπάλληλοι του κλάδου Δημοτικής Αστυνομίας.

Απόψε (σσ. χθες Δευτέρα 3/11), στην εκπομπή "Στον Ενικό" του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν καλεσμένος ο Αργύρης Ντινόπουλος, υπουργός Εσωτερικών.

Υπήρχαν στο ακροατήριο εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων, των καθαριστριών , μέχρι και ενός forum των μεταναστών και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι.

Κανείς όμως Δημοτικός Αστυνομικός. Ούτε ένας από όσους βρίσκονται υπό απόλυση (τους ανέφερε μόνος του ο υπουργός ως 135 τον αριθμό, πολύ σωστά υπολογίζοντας χωρίς τους 81 που πρόλαβαν και βόλεψαν με φωτογραφικό τρόπο με την 15/2014) , ούτε ένας από τους εκατοντάδες που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας στις φυλακές, ούτε ένας από όσους διαμαρτύρονται για την απουσία του Π.Δ και τις γελοίες στολές που τους παρέχονται στα Α.Τ. Ένας ρε αδερφέ να πει τι πραγματικά συμβαίνει. 

Ούτε ένας. Φαίνεται , έχετε μάθει μόνο σε συνδικαλιστική εκπροσώπηση και μόνοι σας δε μπορείτε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Κάποιον άλλον περιμένετε πάντα να κάνει τη δουλειά για εσάς.

Άξιοι κύριοι και κυρίες... άξιοι της όποιας μοίρας σας !

Υ.Γ: Και για να προλάβω τους "θιγμένους" , ούτε δημοτικός αστυνομικός είμαι η ίδια, ούτε Αθήνα κατοικώ. Το θέμα με αφορά προσωπικά, έστω και έμμεσα.

Μαρία Α.

Δείτε το απόσπασμά από την χθεσινή εκπομπή "Στον Ενικό" στο οποίο αναφέρεται η παραπάνω επιστολή (για τους...βιαστικούς, μεταβείτε στο λεπτό 03:20) :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...