Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Πρόταση μέλους Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ: «Aξιοποίηση πρώην Δημοτικών Αστυνομικών κατά την εορταστική περίοδο»

       
                                                                                        Θεσσαλονίκη, 20-12-2014

Από: Αλέξανδρο Π.  ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ
         Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Προς: 1.κ.Πρόεδρο Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
           2. Μέλη Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Κοινοποίηση: Μέλη Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Θέμα: ‘’Aξιοποίηση πρώην Δημοτικών Αστυνομικών κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς’’

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζουμε από το καλοκαίρι του 2014 τοποθετήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία 1500 περίπου πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί και κατανεμήθηκαν σε διάφορες Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει εκδοθεί κάποιος Νομοθετική Διάταξη που να προσδιορίζει τα ακριβή καθήκοντά τους με αποτέλεσμα ο κάθε διοικητής να τους χρησιμοποιεί όπως αυτός κρίνει.Σημειώνεται πως η  πλειονότητα των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών κατά την θητεία τους στους Δήμους και ειδικά στους μεγάλους πληθυσμιακά, χρησιμοποιήθηκαν σε τροχονομικά καθήκοντα.

Δεδομένου πως  στην εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς είναι αυξημένες οι υπηρεσιακές ανάγκες στις Υπηρεσίες Τροχαίας, παρακαλώ όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο να προταθεί   στη Διεύθυνσης Τροχαίας του Α.Ε.Α. να εκδοθεί κάποια διαταγή για διάθεση όλων ή μεγάλου αριθμού πρώην Δημοτικών Αστυνομικών σε Υπηρεσίες Τροχαίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιηθεί  αυτή η ειδική κατηγορία προσωπικού και θα προκύψει όφελος για ομαλή έκβαση των μέτρων τροχαίας σε όλη την Επικράτεια.      

Συνεπεία των όσων σας προαναφέρω σας καλώ να προβείτε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.


Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

2 σχόλια :

kostas fotis είπε...

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ,ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ,ΟΙ ''ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ''ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Ή ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Roumelian Dorian είπε...

είπαμε αστυνομια - αστυνομία αλλα μην χασουμε και τα ρεβεγιον, τα χωριά και τις βόλτες .... καλώς ηλθατε στα γνήσια υπηρεσιακά καθήκοντα (και ωράρια) λεβέντες!!! (ένας πρώην συνάδελφος σου και νυν Σωφρονιστικός)... Επανίδρυση εδώ και τωρα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...