Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛ.ΑΣ.: Τρίμηνη παράταση χορήγησης της κανονικής άδειας στους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς

Σύμφωνα με επίσημο -και μη δημοσιεύσιμο φυσικά- έγγραφο του ΑΕΑ και κατόπιν παρέμβασης του...Σ.Δ.Α.Α, δόθηκε παράταση στην χορήγηση μη ληφθείσης κανονικής αδείας στους υπαλλήλους της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας που τοποθετήθηκαν -με προσωρινό ΦΕΚ- στην ΕΛ.ΑΣ, λόγω υπηρεσιακών αναγκών, έως τα τέλη Μαρτίου 2015. Μάλιστα, στο εν' λόγω έγγραφο ζητείται να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι π. Δ.Α. Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, σπεύσατε να ενημερωθείτε σχετικώς.

6 σχόλια :

ioa dim είπε...

εχουμε 11 η 12 μερες; γιατι εχω ακουσει και τα δυο νουμερα. εχουμε δικαιωμα και για αδεια παραμεθοριου;

Dimastin είπε...

Απ' ό,τι γνωρίζουμε οι ημέρες κανονικής άδειας για το 2014 είναι 12. Για τις ειδικές άδειες (π.χ. παραμεθορίου) προφανώς ισχύει ό,τι ισχύει για όλους τους Δ.Υ. Ενημερωθείτε από τον γραμματέα του Α.Τ. σας ή ζητήστε του να ενημερωθεί αρμοδίως και εκείνος αν δεν γνωρίζει και να σας ενημερώσει με την σειρά του. Αν χρειάζεται, ζητήστε το (να ενημερωθείτε) υποβάλλοντας σχετική αναφορά προς το τμήμα σας.

ΤΕΟ είπε...

απαράδεκτοι

nik.f. είπε...

Πραγματικά τεράστια επιτυχία!!!
Με τίποτα πιο σοβαρό θα ασχοληθεί αυτό το ΣΔΑΑ???Με τα ΦΕΚ ή το ΠΔ κάνετε τίποτα??Με την προσωπική διαφορά??Με την επικινδυνότητα της ερμαφρόδιτης κατάστασης των π.Δ.Α. στην ΕΛ.ΑΣ.???Θα συνεχίζετε να βγάζετε δήθεν φήμες ή δήθεν πληροφορίες για τα παραπάνω , παίζοντας με την αγωνία μας και τον πόνο μας??
Απ' ότι φαίνεται καταφέρατε το σχεδόν αυτονόητο , για ακόμα μια φορά στο ΣΔΑΑ είστε πολύ λίγοι...
Κρίμα...

Dimastin είπε...

Λάβαμε το παρακάτω e-mail: ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ Α.Τ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ

ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (2106977164) ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ Α.Τ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ.

Βασιλική Τ. είπε...

Γνωρίζετε τι ισχύει για τις περιπτώσεις των συναδέλφων με υπόλοιπο αδείας του 2013 και του 2014, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια ανατροφής τέκνου;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...