Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι 152 βουλευτές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είπαν ΝΑΙ στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας τον Ιούλιο του 2013

Θυμηθείτε -ξανά- τα σχετικά έγγραφα από τα πρακτικά της βουλής που εξασφάλισε το dimastin.gr. Από κει και πέρα, τουλάχιστον οι π. Δ.Α που τραβούν το δικό τους Γολγοθά εδώ και 1,5 χρόνο, γνωρίζουν τι (δε) πρέπει να κάνουν όταν σταθούν εντός του...μπλε παραβάν. Τι κι αν "τελείωσε" η περιπέτεια για τους περισσότερους. Υπάρχουν συνάδελφοι που μετακόμισαν και  παραμένουν εκατοντάδες χλμ. μακριά από τις οικογένειές τους,  συνάδελφοι που διανύουν καθημερινά δεκάδες χιλιόμετρα για να εργαστούν στις νέες τους θέσεις και φυσικά 120 π.Δ.Α. που οδεύουν προς απόλυση. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!2 σχόλια :

Roumelian Dorian είπε...

Να τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις: ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΩΝ από τα μπ..... και την εξορία που μας έστειλαν!!! Τα ψέμματα τελειώσανε.

Giorgos M είπε...

Και για μένα που πήγα σπίτι μου από την εξορία μετά από 10 χρόνια προσπαθειών,αλλά η γυναίκα μου έμεινε εκει ώς εξαίρεση (κ μετά της αρνούνται και κάθε μετάθεση που υπόσχονταν λίγο πριν) τι θα κάνει ο αλεξ; Εδώ σε θέλω ΣΥΡΙΖΑ και εξαγγελίες για κοινωνικό και πιό δίκαιο κράτος!Ας ελπίσουμε ότι αυτοί, θα κάνουν ότι δεν έκαναν οι άλλοι....Το σωστό δηλαδή....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...