Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Παρασκευή 9-1-2015

Τι δεν καταλαβαίνεις;
... Ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, γι’ αυτό έχει τις ανάγκες της; (επιστροφή περικοπών, αναδρομικά, κλπ)
... Ότι οι αποφάσεις με τον πιο επίσημο τρόπο πρέπει να κόβονται στην κλίνη του Προκρούστη για να τις φέρουν στα μέτρα της κυβέρνησης ("η κατάργηση αυτή υπαγορεύτηκε από την μεταβολή αντιλήψεων του νομοθέτη ......., αλλά και από επιτακτικούς δημοσιονομικούς λόγους...")
... Ότι την ώρα που ψυχορραγούσε η Δημοτική Αστυνομία ασελγούσαν στο σώμα της πλήθος επαγγελματιών "καλόπαιδων" (δήμαρχοι, βουλευτές, δημοσιογράφοι, δικηγόροι και άλλοι παρηγορητές!!! )
... Ότι οίκοι περισπούδαστων νομικών με βαρύγδουπους τίτλους, λαλίστατοι μέχρι να ενθυλακώσουν τα αργύρια, τώρα για την ανακοίνωση της απόφασης ή την διαρροή αυτής... ποιούν την νήσσαν; ( μετά τη σφαγή των αμνών, μούγκα στην στρούγκα!!!!)
            Σκέφτομαι πόσο ευάλωτοι καί ανοχύρωτοι ήμασταν, πόσο αναλώσιμοι απέναντι στο αδηφάγο σύστημα. Άραγε τώρα καταλάβαμε;
            Σκέφτομαι πόσο ψεύτικα και υποκριτικά είναι όλα αυτά με την δήθεν αξιοκρατία. Ίσως σε δέκα χρόνια, που θα ξανασυσταθεί η υπηρεσία με τις "αδιάβλητες" διαδικασίες ΑΣΕΠ θα προσλάβουν τον Ρωμανό ο οποίος θα έχει αποφυλακισθεί θα είναι ΠΕ ίσως με μεταπτυχιακό!!!
            Σταματώ να σκέφτομαι γιατί έφτασα ΚΟΜΟΤΗΝH, όπου αξιοκρατικά με έστειλαν όλοι αυτοί οι ινστρούκτορες που διαχειρίζονται τις ζωές μας.
. . Κατεβαίνω!!!
          

ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ
ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ
ΚΑΛΉ ΚΆΛΠΗ

Κώστας Χατζηστρατής
πρώην Δημοτικός Αστυνομικός

            
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...