Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Ποιο Πειθαρχικό Δίκαιο και ποια ιεραρχική κλίμακα προβλέπεται για τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς;

Με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ και την επανίδρυση (σσ. τα είπαμε εδώ τα περί επανίδρυσης) της Δημοτικής Αστυνομίας μέσα στην ΕΛ.ΑΣ, το μέλος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Αττικής, Νίκος Μπαλούρδος, θέτει τον ακόλουθο προβληματισμό: 
«Οι δημοτικοι αστυνομικοι θα ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι λεει το αρθρο κ δεν θα φερουν οπλισμο. 
Αυτο που δεν λεει το αρθρο ειναι το πως θα τιμωρουνται τα πειθαρχικα παραπτωματα που διαπραττονται απο αυτη την ειδικη κατηγορια προσωπικου της ΕΛ.ΑΣ. (με το πειθαρχικο των αστυνομικων ή των πολιτικων υπαλληλων) και αν θα μπουν στην κλιμακα της ιεραρχιας της ΕΛ.ΑΣ- επειδη ειναι ανακριτικοι -αν ειναι αρχαιοτεροι των αστυφυλακων ΜΑΥ,ΣΦ κ ΕΦ. 
Αν ισχυει μιλαμε για το απολυτο μπερδεμα...» 
Ο προβληματισμός του κ. Μπαλούρδου από τη σελίδα της ΠΟΣΥΦΥ στο facebook
Σχόλιο dimastin
Δημιουργείται μια νέα υπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. με πολλά άλυτα θέματα αρχικά και το μοναδικό θέμα που νοιάζει ορισμένους για να δικαιολογήσουν την συνδικαλιστική τους ύπαρξη, είναι το πως θα...τιμωρούνται oι π. Δ.Α. και το αν θα είναι αρχαιότεροι από τους Συνοριοφύλακες και τους Ειδικούς Φρουρούς; Αυτό είναι το πρόβλημα; Σταθείτε στο ύψος σας κύριοι Συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Μη πέφτετε από τώρα τόσο χαμηλά. Θα έχετε πολύ χρόνο να το κάνετε αργότερα...

2 σχόλια :

Giorgos M είπε...

Η ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.Σ. (ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ) ΠΟΥ ΞΑΝΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ Ο Δ.Α Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο Μ. . Ο ΔΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

πολιτικό προσωπικό..με στολή όπως πχ οι δασοφύλακες,θησαυροφύλακες,φύλακες μουσειων.

25/01/2015 δεν ξεχνω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...