Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήρια Κικίλια στον Πανούση, αύριο η τελετή ορκωμοσίας - Οι πρώτες δηλώσεις του νέου (Αναπλ.) Υπουργού σχετικά με τη γενικότερη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγη ώρα ο απερχόμενος υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας με το διάδοχο του στην Κατεχάκη, αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Πανούση, με τον πρώτο να εκφράζει ευχές και συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων στον δεύτερο, που πάντως, έχει σχετική γνώση του αντικειμένου και εξ' επαγγέλματος και εκ της συστηματικής ενασχόλησης του με τα θέματα των Σωμάτων Ασφαλείας ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Οι δύο άνδρες, επιβεβαίωσαν τη βούληση τους για συνεργασία πάνω από το επίπεδο της απλής ενημέρωσης, ενώ η τελετή παράδοσης- παραλαβής, αναμένεται να γίνει αύριο, λίγη ώρα μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης.
«Η Αστυνομία να λειτουργεί μέσα στο  Συνταγματικό της πλαίσιο»
Μιλώντας λίγο πριν την ορκωμοσία για τον τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας με τη νέα Κυβέρνηση ο  κ.Πανούσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η Αστυνομία να λειτουργεί μέσα στο  Συνταγματικό της πλαίσιο. Θα μεριμνήσουμε για τις ελλείψεις της».
Πηγή: bloko.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...