Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Δώρα σε πολίτες από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ - Διαβάστε την Ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ (+φώτο)

Συμβολικά δώρα σε μικρούς και μεγάλους πρόσφεραν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε περιοχές της Αττικής, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, με πρωτοβουλία του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ και δείτε τις φωτογραφίες:


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
«Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ  εύχεται στους πολίτες»
Για ακόμα μία χρονιά οι γυναίκες και οι άντρες  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με πρωτοβουλία και στήριξη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, την Πέμπτη  01/01/2015 βρέθηκαν  κοντά στους κατοίκους της Αττικής , αυτή τη φορά όμως για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους πολίτες  για την αποδοχή  και το αγκάλιασμα που εισπράττουν.
Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου προς το προσωπικό της Αστυνομίας ήταν τεράστια και συγκινητική, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η ελληνική κοινωνία στηρίζει και αναγνωρίζει το έργο μας και η αγάπη αυτή είναι η κινητήριος δύναμη της προσφοράς μας σε μια εποχή που τα πάντα έχουν καταρρεύσει και οι δυσκολίες είναι τεράστιες.
Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία και το 2015 να είναι μια χρονιά που θα μας ενώσει όλους πολύ περισσότερο από το χρόνο που έφυγε ,στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα επάξια αποτελεί διαχρονικά την κοιτίδα του πολιτισμού και του ανθρωπισμού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...