Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης για την παραμονή όσων π. Δ.Α. μετατάχθηκαν σε άλλες θέσεις, στον Ασφ. φορέα της προηγούμενης θέσης τους (Δημοτική Αστυνομία)

Σας συστήνουμε, αφού διαβάσετε τις πολύ χρήσιμες αναρτήσεις της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. για το ασφαλιστικό, ΕΔΩ και ΕΔΩ, να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας όποιο από τα παρακάτω υποδείγματα Υπεύθυνων Δηλώσεων σας αφορά και κατόπιν, να το καταθέσετε στο αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας σας, την ημέρα υπογραφής του εγγράφου ανάληψης καθηκόντων (επίσημα 19/01/2015).

Όσον αφορά την ΕΛ.ΑΣ., η Υπεύθυνη Δήλωση παραμονής στον ασφαλιστικό φορέα της προηγούμενης θέσης μας, θα πρέπει -κατά την άποψή μας πάντα- να απευθύνεται στην «Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μισθολογίου – Λογιστηρίου Πολιτικού Προσωπικού» αφού σύμφωνα με το νέο Π.Δ. 178 (Οργάνωση Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας) και το άρθρο 20 : 

  • Δείτε και κατεβάστε τα Υποδείγματα*:

Υπόδειγμα για ΕΛ.ΑΣ. :

(κατεβάστε το από ΕΔΩ σε μορφή για Word και χωρίς λογότυπο)Υπόδειγμα γενικό (για τους άλλους φορείς υποδοχείς):

(Κατεβάστε το από ΕΔΩ σε μορφή για Word και χωρίς λογότυπο)* Κατεβάστε τα υποδείγματα με κάθε επιφύλαξη. Σας συμβουλεύουμε, πριν καταθέσετε τις παραπάνω δηλώσεις, συμβουλευτείτε για την ορθότητα τους, την Γραμματεία του τμήματός σας (για την ΕΛ.ΑΣ.) ή το τμήμα προσωπικού (για τους υπόλοιπους φορείς).


Dimastin

1 σχόλια :

kostas fotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...