Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

"Αγαπητό" Συμβούλιο της Επικρατείας σ' ευχαριστώ !!!

ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, OΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ, Κ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ !!!

1) ΤΕΣΤ ΛΟΓΙΚΗΣ :  ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ;

2) TEΣΤ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΗΣ  :  ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε.;

Θα ήθελα να εκφράσω εκ βάθους καρδιάς, τις άπειρες και θερμές  -  για να μην πω καυτές και παρεξηγηθώ  – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ  μου προς τον νομοθέτη, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση του αξιότιμου Συμβουλίου της Επικρατείας, παρόλο που δεν κωλυόταν εξ απόψεως συνταγματικής,  να καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία,  και μάλιστα  χωρίς παράλληλη πρόβλεψη απορροφήσεως του υπηρετούντος σ αυτή προσωπικού, αυτός  όχι μόνο δεν με απέλυσε, αλλά ως φιλάνθρωπος,  προνόησε, να γίνω το μελλοντικό άοπλο τραβεστί  και το παιδί για όλες τις δουλειές στην ΕΛΛΑΣ, ως ειδικό ένστολο προσωπικό  αλλά θα ανήκω και θα πληρώνομαι ως πολιτικό προσωπικό  !!!!!!!

Ευχαριστώ επίσης κ ευγνωμονώ για το υπόλοιπο της ζωής μου , τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη , όπως και όλους τους Συμβούλους της Επικρατείας, που παρόλο που είχαν την δυνατότητα, αυτοί μ έσωσαν και δεν με οδήγησαν στον εφιάλτη της ανεργίας.  Τους ευχαριστώ, που με τα 760  περίπου ευρώ που θα μου δίνουν από εδώ κ στο εξής,  θα μπορούν να μου τα παίρνουν ακριβώς πίσω με την μορφή του ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΔΑΝΕΙΟ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ,  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ – ΒΕΝΖΙΝΗ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  και λοιπά και λοιπά και  λοιπά. 

Παρόλο που δεν σπούδασα νομική, αν και ο πατέρας μου με φωνάζει δικηγόρο αγράμματο, αν βρεθώ με κάποιον Σύμβουλο της Επικρατείας, με απλά λόγια και με την λογική που πιστεύω ότι με διέπει -πώς δεν τρελάθηκα ακόμη με αυτά που διαβάζω και ακούω δεν ξέρω- θα του εξηγούσα, πως παραβιάζονται όλες οι αρχές σύμφωνα με το Σύνταγμα, όσον αφορά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Το ίδιο πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει και ένας αγράμματος ηλικιωμένος βοσκός για παράδειγμα. 

Δεν πρόκειται να κάτσω  να γράψω και να αναλύσω , όλες τις συνταγματικές αρχές,  που παραβιάζονται και με ποιους τρόπους και σύμφωνα με ποιους νόμους,  γιατί θα ήταν βαρετό, νομίζω όμως ότι οφείλει να το κάνει , κάποιος από τους δικηγόρους ή τα νομικά γραφεία που έχουμε πληρώσει, έτσι για την τιμή των όπλων.

Aυτό όμως που θέλω να πω με απόλυτη ειλικρίνεια : είναι ότι δεν δέχομαι να διαβάζω μία απόφαση, η οποία υποτιμά με τρόπο απίστευτα προκλητικό και ειρωνικό ,  την νοημοσύνη μου και την λογική μου.  Kαι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι κύριοι, αναφέρουν ότι το σκεπτικό της απόφασης τους,  πάρθηκε κ με το δεδομένο,  ότι το 99 %  έχουμε απορροφηθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και στα καταστήματα κράτησης. Δηλαδή , έχετε δίκιο αλλά λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών,  κάποιοι έπρεπε να πληρώσουν την νύφη!!!. Ε, τι απορείτε; Tην πληρώσατε εσείς που διοριστήκατε αξιοκρατικά !!! Ποιοι θα την πλήρωναν;

Το φτωχό μου μυαλουδάκι έχει και μια άλλη απορία: Μπορεί να μου πει κάποιος , ποιο ήταν το δημοσιονομικό όφελος από την κατάργηση μας; Αφού το 99 % από εμάς απορροφήθηκαν σ άλλες υπηρεσίες και επί ένα χρόνο περίπου,  μας πλήρωναν το 70 % του μισθού μας, χωρίς να προσφέρουμε κάτι;

Συνεχίζω  γράφοντας μερικές σοφές ρήσεις διασήμων, σχετικά με την δικαιοσύνη και την απονομή της:
  • Oι νόμοι είναι όπως οι παροιμίες. Πάντα βρίσκουμε έναν – δύο , που να δικαιολογεί την παράβαση άλλων. (HENRI MARET, 1805-1884, Γάλλος κληρικός).
  • Περισσότεροι  νόμοι, λιγότερη δικαιοσύνη. (Κικέρων, 106-43 π.X., Ρωμαίος ρήτορας και πολιτικός).
  • Μεταξύ της δικαιοσύνης και της απονομής δικαιοσύνης, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που τις χωρίζει. (Εmmeline Pankhurst, 1858-1928, Βρετανίδα σουφραζέτα).
  • Δικαιοσύνη είναι η δίκαιη κατανομή της αδικίας. ( Μaurice Chapelean, 1906-1992, Γάλλος γνωμικογράφος και δημοσιογράφος).
  • Δικαιοσύνη; θα βρείς δικαιοσύνη στον άλλο κόσμο. Σε αυτή τη ζωή , έχουμε μόνο νόμους. ( William Graddis, 1922-1996, Aμερικανός συγγραφέας).
  • Η δικαιοσύνη είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σκίζουν το δίχτυ και φεύγουν. (Ανάχαρσις, 6 ος αιώνας π,X.  Σκύθης ηγεμόνας και φιλόσοφος).
  • Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πως φτιάχνονται δύο πράγματα : οι νόμοι και τα λουκάνικα. (΄Οττο φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός Καγκελάριος).
  • Αποφεύγετε περισσότερο από κάθε τι, τις δίκες. Επηρεάζουν την συνείδηση σας, βλάπτουν την υγεία σας και αφανίζουν την περιουσία σας. (Jean de la Brier , 1645-1696, Γάλλος φιλόσοφος).
Επίσης  να μην ξεχάσω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους πανέξυπνους όλα αυτά τα χρόνια Δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, συνδικαλιστές, βουλευτές, δικηγόρους και άλλους πολλούς, που όλα αυτά τα χρόνια, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, την ύπαρξη της Δημοτικής Αστυνομίας  για να υπηρετήσουν  τα συμφέροντα τους, αλλά όταν ήρθε η ώρα να καταργηθεί, δεν είδα κάποιον από αυτούς, να κάνουν έστω και το ελάχιστο απ' ό, τι μπορούσαν. 


Ντρέπομαι για το κράτος που ζω και μου φέρεται σαν σκουπίδι και σαν να φταίω εγώ για όλα και όχι αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια!!! Την αξιοπρέπεια μου και την υπερηφάνεια μου  όμως,  δεν θα κατορθώσετε ποτέ να μου την πτοήσετε. Αγαπητοί πρώην συνάδελφοι, καλή τύχη σε όλους!!!!!! Α ς κρατήσουμε μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές, τις εμπειρίες , και τις φιλίες που κάναμε στην δημοτική αστυνομία. Σας ευχαριστώ  – με πολλή συγκίνηση–  για όσα έζησα μέχρι τώρα, και το...

...ΠΑΘΗΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Τ.Κ.

4 σχόλια :

jackal είπε...

Καλά τα λες κ συ συνάδελφε αλλα είναι κ άλλοι που παίρνουν 660 ξεφτιλισμένο τραβεστί δηλαδή. Που σε άλλη χώρα ευρώπη κ αμερική αυτά είναι καταδικαστέα αλλά εδώ οι δικοί μας ήταν έξυπνοι για να φτιάξουν τους νόμους όπως τους βολεύει και να πατάει σ'αυτούς το κάθε ΣΤΕ και να σου λέει στο τέλος ... α ρε Ελλάδα!

Nikos Papanikos είπε...

Πολύ σωστός ο συνάδελφος..Καλή τύχη σε όλους μας.

Aννα είπε...

Τι εννοούν όταν λένε ότι θα προσλάβουν και πολιτικό προσωπικό ?
Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος ..

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

25 ΤΟΥ ΓΕΝΆΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...