Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Απαντητικά έγγραφα ΓΛΚ σε ερώτημα σχετικά με την κατάργηση της υπερβάλλουσας μείωσης (προσωπική διαφορά) σε μετατασσόμενους Δ.Υ.

Δείτε τα δύο παρακάτω απαντητικά έγγραφα* δύο διευθύνσεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στα οποία διατυπώνονται εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, ως προς το ερώτημα για το αν δικαιούντο οι μετατασσόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι την προσωπική διαφορά. Αποτέλεσμα της..."σύγκρουσης" είναι, το ζήτημα να παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την έκδοση σχετικής -τελικής- γνωμοδότησης.

Δείτε τα δύο έγγραφα:


  • Δείτε τέλος εδώ την Πράξη 211/2013 του κλιμακίου προληπτικού ελέγχου του Ι τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην οποία αναφέρεται το 2ο απαντητικό έγγραφο.
*Ευχαριστούμε το συνάδελφο Χ.Φ. για την αποστολή των εγγράφων.

1 σχόλια :

Neoptolemus Pyrrhus είπε...

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το δημόσιο. Στην ίδια υπηρεσία απλά σε διαφορετική διεύθυνση επικρατεί άλλος θεός... Ο πρώτος το ξεπεταξε για πλάκα σε τρείς αραδες, η δεύτερη το έψαξε λίγο παραπάνω ως όφειλε. Ο πρώτος βέβαια με 800€ προσωπική διαφορά που έχουν εκεί στο οικονομικών σου λέει ας κάνουμε οικονομία απο τα κοροϊδάκια της δημοτικής που παίρνουν απο 50 έως 80€ να φαίνεται οτι δημιουργείται και δημοσιονομικό όφελος...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...