Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Πάτρα: Νεκρός 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στην Πάτρα – Δίπλα του βρέθηκε πιστόλι

Νεκρός βρέθηκε 34χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άνδρας φαίνεται πως αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο σπίτι του στον πρώτο όροφο της οδό Αριστοδήμου στην Πάτρα εντοπίστηκε νεκρός 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας φέρει διαμπερές τραύμα στο στόμα από πυροβόλο όπλο το οποίο έχει βγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ φέρει τραύμα και στο δεξί του πόδι. Το όπλο βρέθηκε δίπλα στον νεκρό σύμφωνα με την Αστυνομία.Ο αυτόχειρας Θ.Χ., έμενε με τους ηλικιωμένους γονείς του. Σήμερα το πρωί οι συγγενείς του τον περίμεναν στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του γιατί έπρεπε να πάει να τον προσέχει όμως αυτός δεν επικοινωνούσε και ανησύχησαν. Ο Θείος του τηλεφώνησε σε συγγενείς του οι οποίοι τον αναζήτησαν και τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του, νεκρό.

Σημειώνεται ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν μοναχοπαίδι ενώ στο ισόγειο του κτηρίου του, διέμενε η μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Στο σημείο αναμένεται ο Ιατροδικαστής Πατρών.

Πηγή: koutipandoras.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...