Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Ομιλία της π.Δ.Α. και νυν διοικ. υπάλληλο του δ. Αθηναίων Σταυρούλα Κόνιαρη στο 43ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η κ. Κόνιαρη μεταξύ άλλων, κατήγγειλε από το βήμα του 43ου συνεδρίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ τη δράση «μίας μικρής ομάδας π.Δ.Α. του δ. Αθηναίων που εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εκπρόσωποι του κλάδου και προέρχονται από παρωχημένα, αναχρονιστικά και ανυπόστατα σωματεία και λειτουργούν παρασκηνιακά, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να περάσουν διατάξεις υποχρεωτικής μεταφοράς, όλων των π.Δ.Α. στη -νέα- Δημοτική Αστυνομία εκπροσωπόντας τους εαυτούς τους και μόνο αυτούς, υποκινούμενοι από προσωπικό όφελος». Η κ. Κόνιαρή κάλεσε επίσημα την Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ να πάρει θέση σε αυτό το ζήτημα και κατόπιν να καταγγείλει στο ΥΠΕΣΔΑ  «τέτοιου είδους αντισυναδελφικές και ιδιοτελής συμπεριφορές».

Δείτε το video που κατάφερε και βρήκε το dimastin.gr με τη βοήθεια συναδέλφου :

2 σχόλια :

kostas fotis είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

ΜΟΥΣΣΙΑΣ είπε...

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Α ΡΕ ΤΑΤΣΗ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ. Η ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑΛΑΠΩΡΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑ. ΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΠΟΕ ΟΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΟΜΙΚΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...