Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Κατρούγκαλος: Σταδιακά θα αποκατασταθούν όλες οι αδικίες - Το αργότερο στις 5 Μαΐου η ψήφιση του ν/σ των επαναπροσλήψεων (και της επανασύστασης της Δ.Α.)

Η κυβέρνηση σταδιακά θα αποκαταστήσει όλες τις αδικίες δήλωσε ο αν. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλος. Μια πρώτη ένδειξη γραφής της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η «αντιμεταρρύθμιση του μνημονίου» και το «πελατειακό κράτος» των προηγούμενων κυβερνήσεων, χαρακτήρισαν το νομοσχέδιο –γνωστό για την επαναπρόσληψη των 3.900 απολυμένων υπαλλήλων- ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, στη συνάντηση που είχαν σήμερα με εκπροσώπους του Τύπου και ενόψει της ψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου στη Βουλή, το αργότερο στις 5 Μαΐου.


Ο κ. Βούτσης τόνισε ότι με τη συμπαράσταση του λαού θα υλοποιήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας και ταυτόχρονα εμφανίσθηκε αισιόδοξος, όπως και ο κ. Κατρούγκαλος, για μια έντιμη συμφωνία με τους εταίρους. Επίσης, όπως αναφέρθηκε, δεν θα μπορούσαν να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες του παρελθόντος, αλλά και οι δυο ομιλητές δεσμεύθηκαν ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των αδικιών με νομοθετικές ρυθμίσεις που θα κατατεθούν στο μέλλον.

www.dikaiologitika.gr

2 σχόλια :

allegro gr είπε...

Δεν μας διευκρινίζει ποιες αδικίες θα αποκαταστήσει... Της σημερινής κυβέρνησης η' της προηγούμενης???? Εν πάσι περιπτωση... Γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο???? Θα δοθεί δικαίωμα επιλογής τοπου συμφερόντων η' όχι???? Dimastin τι πληροφορίες εχεις????

Ioanna Mpalats είπε...

Επίσης θα υπαρξει επιλογή για το που θα είναι αυτές οι προσωποπαγείς θέσεις ανα την ελλαδά? Ή θα μας στείλουν οπου να ναι?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...