Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Πληροφορίες για τους εξαιρεθέντες της διαθεσιμότητας π.Δ.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimastin.gr τις οποίες γίνεται προσπάθεια να διασταυρώσουμε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατατεθεί τροπολογία με την οποία από υποχρεωτική θα γίνει εθελοντική η μετακίνηση των εξαιρεθέντων π.Δ.Α. (παραμένοντες στους δήμους προέλευσης) στην υπό επανασύσταση Δημοτική Αστυνομία. 

Θυμίζουμε ότι στη παράγραφο 4 του άρθρου 19 (επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας) του σ/ν «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης-Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση-Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις»  αναφέρεται ότι οι παραμένοντες μετατάσσονται αυτοδίκαια (υποχρεωτικά δηλαδή) στην -νέα- Δημοτική Αστυνομία ενώ η ΚΕΔΕ πρότεινε να εξαιρεθούν από την υποχρεωτική μετακίνηση μόνο όσοι παραμένοντες άλλαξαν δήμο μέσω της ενδοαυτοδιοικητικής εθελοντικής κινητικότητας. 

Όταν και αν έχουμε νέα πληροφόρηση, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Dimastin

7 σχόλια :

Giannis Zaratustras είπε...

Η παράγραφος 4 του άρθρου 19 πρέπει να τροποποιηθεί.
Μην ξεχνάτε ότι η παράγραφος των εξαιρέσεων περιλαμβάνει άτομα με προβλήματα υγείας, μεταπτυχιακούς τίτλους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ.
Υποτιθετε οτι το νομοσχέδιο αυτό θα διορθώσει αδικίες αλλά ουσιαστικά καταδικάζει όλες τις παραπάνω ομάδες πρώην συναδέλφων γιατί:
ή έχουν πρόβλημα υγείας.
ή διάβασαν για να πάρουν μεταπτυχιακό- διδακτορικό τίτλο.
ή έκαναν πολλά παιδιά.
ή συντηρούν την οικογένεια μόνοι τους.
Έλεος δηλαδή!

giannis di είπε...

Εχεις δίκαιο φιλε, η μονη που την τρώνε είναι τα παιδιά στηνελ.ας, και τα παιδιά των φυλακών,αυτό είναι μεγαλυτερη αδικια και απο το προηγουμενο

Panagiotis Paidousis είπε...

ολες οι τροπολογιες καλο ειναι να γινονται εκτος βεβαια απο αυτη που αποτελει κοκκινο πανι για πολλλους αλλα και συναμα επιθυμια για αλλους τοσους συναδελφους οπως φαινεται η εθελοντικη παραμονη στην ελας.

kostas fotis είπε...

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ..ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΤΛ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ/Α ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΤΥΧΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΑ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ?ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

Giannis Zaratustras είπε...

Για αρχή καλό θα είναι να μην σχολιάζουμε καταστάσεις ή πρώην συναδέλφους χωρίς να γνωρίζουμε τι καταστάσεις αντιμετώπισαν.
Σίγουρα ΌΛΟΙ επιβαρύνθηκαν δεν υπάρχει συνάδελφος που να χάρηκε και τη κατάργηση της υπηρεσίας.
Μην μπαίνετε στη διαδικασία του ποιος επιβαρύνθηκε περισσότερο.
Ούτε στη λογική του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΏΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΜΌΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

ΤΕΟ είπε...

σωστός o kostas fotis

Marinos είπε...

ΣΤΑ 105 ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#041e3d98-9803-4863-bd91-a47500ee0f66

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...