Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Ενημερωτικό σημείωμα για τους π.ΔΑ που επιθυμούν να παραμείνουν στην ΕΛ.ΑΣ. - Link για καταχώρηση των "απαιτούμενων" στοιχέιων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Μετά από συνάντηση που είχαμε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. σε συνέχεια των όσων ειπώθηκαν χθες το βράδυ στην επιτροπή της βουλής σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι: 

Η πολιτική ηγεσία θα κάνει προσπάθεια να απασχολήσει στην υπηρεσία  του ΠΡΟ.ΠΟ.  ένα μικρό ποσοστό Δημοτικών Αστυνομικών που επιθυμούν να παραμείνουν στην ΕΛΑΣ αλλά χωρίς να μας δοθεί καμία απάντηση για το πού θα χρησιμοποιηθούν και κάτω από ποιο καθεστώς ( πολιτικό προσωπικό ή ένστολο ) θεωρώντας ότι αυτές είναι εσωτερικές διαδικασίες του Υπουργείου. Επίσης δεν ξεκαθαρίστηκε αν αυτοί οι Δημοτικοί Αστυνομικοί συνεχίσουν να υπηρετούν στα Τμήματα και στις πόλεις που είναι ήδη τοποθετημένοι. 

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι έπειτα από διαβεβαίωση του Υπουργού ΥΔΙΜΗΔ Κύριου Κατρούγκαλου όσοι Δημοτικοί Αστυνομικοί δηλώσουν θέσεις στο ΥΠ. ΕΣ. Και όχι στον φορέα προέλευσης που είχαν θα παραμείνουν στους τόπους – πόλεις συμφερόντων τους στην διάθεση του Υπουργείου.

 Το παρόν να κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε γνωρίζετε για να λάβει γνώση. 

Θα πρέπει να σταλθούν στο email lepidasspyros@yahoo.gr  στην σελίδα στο  facebook Lepidas Spyros και στο email: gianisred@gmail.com. Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Ηλικία, Πτυχίο, Υπηρέτηση στο στρατό και Α.Τ. που εργάζονται τώρα, δίπλωμα οδήγησης. 


Όσοι θεωρούν ότι δεν εκπροσωπούνται από την συγκεκριμένη επιτροπή και δεν επιθυμούν να παραμείνουν στην ΕΛ.ΑΣ,  δεν υποχρεούνται να πάρουν μέρος στην διαδικασία αυτή. 

Οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Αστυνομικών 
της επιτροπής του Κοινοβουλίου.


(σσ. Ενημερωθήκαμε ότι τα στοιχεία που ζητούνται πρέπει να αποσταλούν στα emails που δίδονται μέχρι σήμερα (Τρίτη 21/4) το βράδυ. Έτσι, όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να τα στείλει άμεσα)(Ανανέωση 21:20): Όσοι θέλετε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: 


3 σχόλια :

pyrovolitis είπε...

Δηλαδή πέρα από το άγνωστο μεχρι τωρα αντικείμενο, τωρα επιπλεον δε θα ξερουμε και που το θα βρεθουμε παλι...

Αυτο θα πει προοδος.. Εμπρος, πισω!!!

jackal είπε...

Πολύ πρόχειρο κ αόριστο. Ο μισθός 660 κ τι εργασία δε νομίζω να σηκώνουν κ αλλο ρίσκο.

jackal είπε...

Επίσης χαίρομαι για τη διαβεβαίωση οτι θα μπορούμε να μείνουμε στους τόπους μας αλλα όσον αφορά τη προσπάθεια να παραμείνουμε στην ΕΛ.ΑΣ η επιτροπή αφου κάνει συναντήσεις, δε ρωτάει δε συζητάει να μαθουμε τι υπολογίζουν να μας κανουνε? έστω σχόλια. Πως να δηλώσουμε τώρα η στο μελλον, για το υπόλοιπο της εργασία μας τι στιγμή που δε ξέρουμε αν θα παιρνουμε 660 ή θα παμε σαν Ε.Φ ομόνοια μακριά απο οικογένεια?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...