Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Βούτσης: «Οι πιέσεις που δεχόμαστε από μέρος δημοτικών Αστυνομικών που ταλαιπωρούνται, είναι μεγάλες» (video)

Δείτε στο video που ετοίμασε το dimastin.gr τι ανέφερε σήμερα το πρωί ο υπερΥπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης, όντας καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.

4 σχόλια :

allegro gr είπε...

ΑΣΕ μας ρε Βουτση. Θέλετε να βοηθησετε? Δώστε μας δικαίωμα επιλογής δήμου!!!! Μην μας καταστρέψετε την ζωή μας δεύτερη φορά!!!!! Κάποιος να μας ακούσει υπάρχει?

Giorgos M είπε...

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΔΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:
1. ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΤΗ Δ.Α. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Η ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.
2. ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΤΗ Δ.Α. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ (3500+), ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΓΕΜΙΣΕΙ" Ή "ΑΔΕΙΑΣΕΙ", ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ, ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
3. ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΕΙΣ Δ.Α. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 80 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...
DIMASTIN ΤΙ ΛΕΣ;;;ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ;;;

Dimastin είπε...

Δεν έχει νόημα φίλε Γιώργο να γίνονται τούτη την ώρα δημοσκοπήσεις, τη στιγμή που έχει ήδη κατατεθεί το σ/ν. Ό,τι προτάσεις έγιναν, έγιναν. Δυστυχώς κάποιες αγκυλώσεις στη δημόσια διοίκηση που έχουν να κάνουν με εργασιακά θέματα, όποιο κόμμα και αν είναι στη κυβέρνηση, θα συνεχίσουν να υφίστανται...

Roumelian Dorian είπε...

Έχει το προσωπικό πανέτοιμο και εκπαιδευμένο. Πανέτοιμο να ασκήσει τις παλιές του αρμοδιότητες ακόμη και άυριο αν μας ζητηθεί χωρίς να έχει περάσει μέρα από την καταραμένη μέρα της κατάργησης μας αλλά κάποιοι επιμένουν να επαναλαμβάνουν λάθη... Σωστά dimastin, αγκυλώσεις που μετριούνται σε εντελώς μικροπολιτικά κλαδικά συμφέροντα θα καταδικάσουν εξαρχής την αποκατάσταση μίας υπηρεσίας που μαζί δεν τη θέλουν αλλά χωρια δεν μπορούν... Θα επιστρέψουν κάτω από 1000 από την ΕΛ.ΑΣ, οι υπολοιποι σε αποκεντρωμενες και φυλακές θα μείνουν εκεί να καλύψουν τα ρουσφέτια των προηγούμενων και θα περιμένουν να κανουν άλλες προσλήψεις , άλλη εκπαίδευση, άλλες μετατάξεις από αβέβαιες και ασυμβατες υπηρεσίες και όλα αυτά για το τίποτα. όλοι πίσω εθελοντικά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...