Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Χωρίς αποτέλεσμα η διαβούλευση για την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας. Έκκληση για άρση των αδικιών από τους δημοτικούς αστυνομικούς (Video)

"Μηδέν εις το πηλίκον" η διαβούλευση του νομοσχεδίου για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και όπως καταγγέλλουν οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί το νομοσχέδιο θα δημιουργήσει πολλές αδικίες. 

Κύριο αίτημά τους είναι το δικαίωμα της εθελοντικής επιστροφής τους στη νέα υπηρεσία για όλους τους συναδέλφους τους και όχι για ορισμένες μόνο κατηγορίες. 

Δείτε το βίντεοkozani.tv

1 σχόλια :

pyrovolitis είπε...

AΠΟΣΥΡΣΗ του άρθρου 19 ΤΩΡΑ καθώς σε καμια περιπτωση δεν αποκαθιστά αδικίες και δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα παρα να λύνει.
Σαν "ηθική" αποζημείωση για όλη την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί εδώ και 2 χρόνια, προτείνω ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μισθολογικών αδικιών 1) Επαναφορά προσωπικής διαφοράς 2) Προσμέτρηση του χρόνου σε διαθεσημότητα ως πραγματική προυπηρεσία 3) Υπαγωγή στο βαθμό που ανήκουμε κανονικά μετά την τοποθετηση μας.

Επίσης δικαίωμα συνυπηρέτησης σε όλους τους συναδέλφους και τέλος μέριμνα αποκατάστασης οσων αναγκάστηκαν να υποβιβάσουν τα πτυχία τους , οπως πχ αναγνώριση πτυχίου σε όσους έχουν κλείσει 8ετια υπολογίζοντας τα έτη στη δημοτική αστυνομία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...