Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Θαλής Μέλφος: Παρατηρήσεις για το άρθρο 19 (επανασύσταση Δ.Α.)

Διαβάστε στο κείμενο παρακάτω, μερικές από τις παρατηρήσεις του δικηγόρου από τη Θεσσαλονίκη, κ. Θαλή Μέλφου, στο άρθρο 19 (επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας) του νομοσχεδίου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών» του ΥΠΕΣΔΑ. Τον ευχαριστούμε πολύ για την αποστολή των παρατηρήσεων του στο dimastin.gr8 σχόλια :

ioa dim είπε...

dim astin αν εχεις επικοινωνια με τον κ Μελφο μηπως μπορει να μας ενημερωσει τι οριζεται με τον τοπο τοποθετησης αν δεν διευκρινιστει εως οτου δηλωσουμε; τοποθετουμαστε στον τοπο κατοικιας που θα δηλωσουμε; στον τοπο που ειμαστε τωρα η οπου γουσταρει ο υπουργος;

allegro gr είπε...

Οι αδικίες συνεχίζονται.....Προς τι το όφελος της επανασυστασης???? Μια υπηρεσία που θα είναι προϊστάμενοι κηπουροί και οδοκαθαριστες. ...Εύγε κ. Κατρουγκαλε για το κύρος της νεας υπηρεσίας. Dimastin, αν μπορείς να έχεις μια επικοινωνία με τον Μελφο, για να μάθεις τι παιζει με το Υπ.Εσ. Αυτό που ρωτάει κ ο ioa dim. Η' αυτοι που θα πάνε ΕΛΑΣ θα είναι στις θέσεις που είναι τώρα? Η ' θα βρεθουνε στην αλλη άκρη????

nikos είπε...

Συμφωνώ με τον ανωτέρω. Αν μπορείς κάνε ένα ερώτημα, γιατί είναι ένα θέμα που βασανίζει πολλούς συναδέλφους.

jackal είπε...

Δηλαδή η ερμηνεία του Δικηγόρου για όσους παραμείνουν Ελ.Ας θα ναι πολιτικό κ όχι αστυνομικό προσωπικό αλλά ένστολοι. Χωρίς τα καθήκοντα, τόπο εργασίας κτλ. Μάλιστα. Κ αν δεν επιλεγείς θα μπαλώσεις τρύπες. Αυτή τη διάταξη πρέπει να τη συζητούσαν πολύ ώρα για να την εφεύρουν!

Giorgos M είπε...

επίσης και ως τί θα απασχολούμαστε και με τι μισθό και αν θα έχουμε το διακίώμα συνυπηρέτησης καθώς μεχρι τώρα ανήκουμε μεν στη δ/νση πολιτικού αλλά το εσωτερικών μας λογίζει ως σώμα και προχωράει τις αποσπάσεις (των άλλων που έχουν σύμφωνες από δημάρχους, όχι τη δική μας που αφού ο δήμαρχος είπε για 678η φορά όχι , το θέμα παραπέμπεται τελεσιδίκως στον υπουργό, αφού περάσει τα υπηρεσιακά του τόπου που θέλουμε, καθώς αυτά δεν έχουν ακόμα συσταθεί....και πιαθανώς μέχρι να συσταθούν και να προχωρήσει το θέμα εγώ να είμαι αλλού και εκτός αστυνομίας....ωραίο έ κύροι αποκαταστάτες των αδικιών;;;;)

Dimastin είπε...

Έχουμε ήδη μεταφέρει τα ερωτήματά σας στον κ. Μέλφο και αναμένουμε τις απαντήσεις του

allegro gr είπε...

Απο την αλλη παλι, αν ηταν να μείνουμε στον τόπο που είμαστε τώρα η' στον τοπο συμφεροντων, δεν θα έπρεπε να αναφερόταν στο νομοσχέδιο??? Πολύ αόριστο είναι και πολύ ανησυχω οτι θα αναιρεσουν οτι είχαν πει τουλάχιστον προφορικά. Οτι όσοι δεν θέλουν να επιλέξουν την Δ.Α. θα μείνουν στους τόπους συμφεροντων, σε θεσεις του Υπ.εσ.

panos tekil είπε...

επισης γι αυτους που κατεβηκαν κατηγορια και πανε στη διαθεση του ΥΠΕΣ τι γινεται; πανε στη κατηγορια που ηταν πριν; γιατι μονο για βαθμο και κλιμακιο ξεκαθαριζει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...