Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Όταν 33 αιρετοί συνιστούν..."Επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας" αλλά την ψηφίζουν μόλις τέσσερις!

Δεν θα επανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία ούτε στα Βριλήσσια...Το δημοτικό συμβούλιο Βριλησσίων αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη μη επανασύσταση της.


Οι υπάλληλοι που το επιθυμούν θα επανέλθουν, έχοντας διοικητικά καθήκοντα. Με εντολή δημάρχου, θα μπορούν να έχουν αρμοδιότητες, όπως ο έλεγχος στη Λ. Πεντέλης και οι έλεγχοι στη λαϊκή αγορά.

Οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι που μειοψήφησαν έθεσαν θέματα ευταξίας και απώλειας εσόδων για τον δήμο. Πρόκειται για τους Κατερίνα Χρυσοπούλου, Γιάννη Πισιμίση, Γιάννη Τσούτσια και Μιχάλη Βερροιόπουλο.

Από την πλευρά του, ένας εκ των πρώην δημοτικών αστυνομικών βρέθηκε στη συνεδρίαση και έλαβε το λόγο. Η εργασιακή ανασφάλεια είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, τουλάχιστον στα Βριλήσσια, δεν θέλουν να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους. Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι που τοποθετήθηκαν τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης ελεγκτικού μηχανισμού. Ωστόσο, στο τέλος αποφάσισαν ότι η δημοτική αστυνομία δεν πρέπει να επανασυσταθεί.

Όπως το έθεσε δημοτικός σύμβουλος που μειοψήφισε: «Ρωτήσαμε 33 αιρετούς για την ανάγκη ύπαρξης δημοτικής αστυνομίας. Όλοι συμφώνησαν ότι η ανάγκη υφίσταται, μόνο 4 όμως, ψήφισαν για την επανασύστασή της».3 σχόλια :

kostas fotis είπε...

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΙΜΑΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΙΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ???ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ.
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΗ Δ.Α ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΤΗ.ΜΑΚΑΡΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Roumelian Dorian είπε...

Πόσο οχετό θα βγαλεις ακομη για την Δημοτική Αστυνομία; Δεν ήταν περιττή όμως όταν τσεπωνες τα 1500ευρα και που εφτανες οχι να σου χρωστανε ρεπό αλλά να χρωστας εσυ. Περιττή λοιπόν... Τι εγινε δε σου εκατσε η φαση στην ΕΛ.ΑΣ και παιζεις καταστροφική μπάλα που λεμε και στο ποδοσφαιρο; Τα βηματα πρεπει να γινουν σωστα. Να επιστρεψουν οποιοι θελουν πισω στςι Δημοτικες Αστυνομίες και να αρχισουν οι πιέσεις από όλες τις μεριες για να επιστρεψουν και οι υπόλοιποι πριν αρχισει να μαραζωνει ο θεσμός στο αμεσο μέλλον. Οι παλιοι σωφρονιστικοί και εξ. φρουροί έχουν πεδίο επιρροής μονο μεσα στους τοιχους του υπ. δικαιοσύνης και γενικά είναι επιφανειακή και παρασκηνιάκη η δύναμη τους. Όπως λένε και στην διαλκετο τους, ας τους "καβαλήσουμε" εμείς με τις πορτες που μπορουν να ανοιξουν οι δικοί μας για να γυρισουν οι συναδελφοι μας άμεσα πίσω. Καλή αντάμωση λοιπόν εκεί που χτίσαμε τα όνειρα μας.

Giorgos M είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ Δ.Α. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΚΚ ΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΕΡΗ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ Ή ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ (ΟΣΚΑΡ Α' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΑΚΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ)ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...