Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Κιοσέογλου (εντεταμένος σύμβουλος για θέματα δημόσιας τάξης Δ. Θεσ/νίκης): «50-60 άτομα δεν μπορούν να βάλουν τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί»

Βεβαιώνουμε παραβάσεις στην Αγίας Σοφίας, όμως δεν μπορούμε να αποσύρουμε τα τραπεζοκαθίσματα

Για την κατάσταση που επικρατεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για τη διαμόρφωσή του, μίλησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ο εντεταμένος σύμβουλος για θέματα δημόσιας τάξης, Λευτέρης Κιοσέογλου. Ο κ. Κιοσέογλου αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που έχουν ήδη στήσει τα τραπεζοκαθίσματά τους στον χώρο, παρά το γεγονός ότι οι εργασίες ανάπλασης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. «Γνωρίζετε ότι το Τμήμα των Ελεγκτών βεβαιώνει παραβάσεις, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να αποσύρει τραπεζοκαθίσματα. Απαιτείται να βεβαιωθούν δύο πρόστιμα, να κοινοποιηθούν, στη συνέχεια έχουμε τις ενστάσεις κτλ» ανέφερε ο κ. Κιοσέογλου.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης μίλησε και για τα προσκόμματα που όπως είπε δημιουργεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης, στην προσπάθεια του δήμου να ελέγξει την κατάσταση. «Ψηφίσαμε κανονιστικές διατάξεις, οι οποίες έλεγαν ότι στα δύο πρόστιμα για κατάληψη δημόσιου χώρου, η επιχείρηση θα έχανε την άδεια κοινόχρηστου χώρου. Ή στην περίπτωση της μη πληρωμής των χρωστούμενων, δεν θα μπορούσε να ανανεώσει την άδειά της. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε την κανονιστική έκθεση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, σε άλλες περιοχές, οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις έχουν εγκρίνει ανάλογες αποφάσεις» ανέφερε ο κ. Κιοσέογλου.

Τέλος, ο εντεταμένος σύμβουλος για θέματα δημόσιας τάξης, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε σήμερα η διοίκηση του δήμου με πρώην δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν πλέον είτε στην ΕΛΑΣ, είτε στις φυλακές, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Αναφερόμενος στην επανασύσταση της υπηρεσίας και την προθεσμία που δόθηκε στους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς να δηλώσουν εάν επιθυμούν να επιστρέψουν στη δημοτική αστυνομία, ο κ. Κιοσέογλου τόνισε: «Υπάρχει δισταγμός να έρθουν στη δημοτική αστυνομία. Βλέπουν τα προβλήματα που έχουν γιγαντωθεί και είναι σκεπτικοί, διότι 50-60 άτομα δεν μπορούν να βάλουν τάξη».


1 σχόλια :

Giorgos M είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ!!!!!ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ή ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΠΡΩΗΝ Δ.Α....
ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ!!!ΜΑΚΑΡΙ Δ.Α. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟ..... ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ),ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ(ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ).ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΥΠΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ή ΕΛ.ΑΣ. - ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ - ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ!!!!ΟΧΙ ΣΤΗ Δ.Α. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Ή ΚΑΘΑΡΗ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΕΙΤΟ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ!!!!
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ Δ.Α. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...