Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Δήμος Κεφαλλονιάς: Επιστρέφουν 9 στην δημοτική αστυνομία

9 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί επιστρέφουν στον Δήμο Κεφαλλονιάς μετά την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση για την επανασύσταση των αντίστοιχων υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Από τα 15 άτομα που βρίσκονταν στην υπηρεσία πριν τη διάλυσή της οι έξι είτε έχουν μετακινηθεί σε υπηρεσίες της αστυνομίας είτε έχουν αποχωρήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου εξαιρούνται και δεν επιστρέφουν στις δημοτικές υπηρεσίες όσοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί έχουν μεταταχθεί οριστικά σε σωφρονιστικά καταστήματα και σε υπηρεσίες ασύλου και μετανάστευσης, όσοι δεν θέλουν να παραμείνουν στην Ελληνική Αστυνομία, πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οποιουδήποτε κλάδου, οι οποίοι είτε δεν υπέβαλαν αίτηση για μετάταξη/μεταφορά, είτε δεν έχουν συμπεριληφθεί σε οριστικούς πίνακες κατάταξης και εφόσον υποβάλλουν αίτηση για επιστροφή στους δήμους στους οποίους ανήκαν οργανικά, πριν από την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. 

Οι επαναπροσληφθέντες θεωρούνται μέλη του προσωπικού του Δήμου αναδρομικά από τις 11/5/2015 ημέρα δημοσίευσης του ανωτέρω νόμου µε τον ίδιο βαθµό και μισθολογικό κλιµάκιο που κατείχε κατά τη θέση του σε διαθεσιμότητα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...