Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Θα συνεχίσουν να υπηρετούν κανονικά στις υπηρεσίες τους οι π.Δ.Α. της ΕΛ.ΑΣ έως ότου δημοσιευθεί ΦΕΚ με την διαπιστωτική πράξη μετακίνησης στις νέες θέσης τους - Διαταγή ΑΕΑ

Δείτε την σχετική διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ:
  • Δείτε την 2η σελίδα σε καλύτερη ανάλυση
6 σχόλια :

jackal είπε...

Γιατί δε λένε οτι όσοι μείνουν πάνε για σκοπέτο ομόνοια "ενόψει τουριστικής περιόδου"? Εκτός αν είναι καλές θέσεις κ μας θέλουν ας το πουν να δηλώσουμε.

george είπε...

Αρα,δεν θα υπαρξει διαθεσιμοτητα.πληρωνομαστε κανονικα μεχρι το νεο φεκ.σωστα?
Κατι ειναι και αυτο...

John Rambo είπε...

Ακομα κ τωρα που ειμαστε φευγατοι κ με τη βουλα, προσπαθουν ανεπιτυχως να επιβληθουν!! Ζητω ο δημος...κι ας εχουμε τα ορκς για προισταμενους!!!

ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

Εκτός των άλλων ασαφειών του άρθρου 19 που μας κάνουν δύσκολη την επιλογή στο , να παραμείνουμε στις θέσεις που κατέχουμε ή να επανέλθουμε στους δήμους προέλευσης, ας μας πουν τουλάχιστον έγκαιρα με ποιο τρόπο θα καταθέσουμε στους δήμους προέλευσης την υπεύθυνη δήλωση, οσοι υπηρετούμε σε ΑΤ που βρίσκονται μακριά από τον δήμο προέλευσης. Αφου θα συνεχίσουμε στα ΑΤ μέχρι να εκδοθούν τα σχετικά ΦΕΚ για τις νέες θέσεις, οι υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν στα ΑΤ και να διαβιβαστούν στους δήμους υπηρεσιακά, η με ΦΑΞ. Ελεος όχι ταλαιπωρία και έξοδα ακόμη μια φορά για μια υπεύθυνη δήλωση.

Giorgos M είπε...

Στο Ελλάντα φίλε μου άμα δεν πας από κοντά δεν έχει...Μακάρι βέβαια να δέχονται και το φάξ που εδώ και κάτι χρόνια θεωρείτε επίσημο έγγραφο...Βέβαια το θέμα είναι τι θα το θεωρήσει ο προϊστάμενος...Τελικά η προθεσμία θα είναι ως 21;;;Θα κάνουν Σ/Κ μέσα οι γραμματειές των Α.Τ. και τα γρ. προσωπικού των δήμων για μας;;;;;

jackal είπε...

Τι αρμοδιότητες θα χουν οσοι παραμείνουν θα πουν για την υπηρεσιακη κατασταση? Ειδικοί φρουροι? Πολιτικό προσωπικό?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...