Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Φωτογραφική διάταξη ορισμένων δημοτικών αστυνομικών και τραγέλαφος, Επιστολή στο bloko.gr

Μέσα σε σαράντα κύματα βολοδέρνει τα τελευταία χρόνια η δημοτική αστυνομία συμπαρασύροντας το πρώην προσωπικό σε ένα άνευ προηγουμένου τραμπαλισμό από υπηρεσιακή όχθη σε άλλη και τούμπαλιν. Αυτό το παθογενές όσο και αρρωστημένο καθεστώς προσβάλει μεταξύ και κάποιων άλλων επιλεκτικών ιδιαιτεροτήτων ο αναγνώστης στηνεπιστολή που ακολουθεί.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ (ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΩΔΙΑ!!!

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΩΦΕΛΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΩΡΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 350ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΕΝΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.... ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΥΨΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ  ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ,Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ  ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ, ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΙΑ ΠΕΡΙ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Υ.Γ:ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

10 σχόλια :

panos tekil είπε...

Ναι.φταιει το 10% απο τους 3500 που εμειναν στην ΕΛΑΣ για την υποστελεχωση και οχι οτι αφησαν εκτος νομοσχεδιου τα παιδια απο τις φυλακες και τα αλλα υπουργεια.και μη ξεχναμε οτι πολλοι δημοι δεν ηθελαν εξ αρχης την επανασυσταση.τωρα για τα γραφεια δε ξερω και δε μπορω να πω.δημοτικοι αστυνομικοι ομως θα σταματησουμε να λεγομαστε πολυ συντομα.

jackal είπε...

Ε καλά τώρα δε ξέρουν γιατί έγινε αυτή η διάταξη παραμονής τελευταία στιγμή..? Για να εξυπηρετήσουμε τον κ.Αναγνωστάκη κ τα βίσματα στα γραφεία. Αν θέλανε μάχιμο προσωπικό θα βάζανε κριτήρια. Τώρα ας τα βρούνε με τις διαταγές ώστε να αντέξει το Σώμα.

czt είπε...

παχιά λόγια και κριτική όταν ακόμα δεν έχει βγει καμία απόφαση για το πως θα γίνει η ένταξη στην ΕΛ.ΑΣ

Giorgos M είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΛ... (ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ!)
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΕΛ.ΑΣ., ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ Ή ΜΑΚΡΙΝΟ ΔΗΜΟ, ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ (ΝΕΟΥΣ) ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ!!!

Xristos K είπε...

πολυ ευκολα κρινεις φιλε μου.λες και βγαζεις μια κακια.2 χρονια τωρα πρωτη φορα σχολιαζω.

giannis di είπε...

Ειλικρινά Γ.Μάστορας δεν μπορω να σε καταλάβω, ποια βύσματα πλάκα μας κανεις,έλεος εμείς ρισκαραμε να πάμε οπουδήποτε που δηλωσαμε ελ.ας,τι νομίζεις μονο εσύ εχεις προβλήματα;Κοιτά λίγο γύρω σου υπαρχουν και άλλοι που έχουν παιδιά και υπηρετούσαν σε αλλη πόλη,μην βγαζεις κακιά χωρίς να ξέρεις.

naomiforester είπε...

Ότι δηλώσει ο Giorgios είναι το σωστό και το δίκαιο και από 'κει και πέρα οι άλλοι είναι τα βύσματα που θα μπουν σε θέσεις δίχως αντικείμενικά κριτήρια.!!!!! Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.
Γνωρίζοντας το πρόβλημα σου σκέπτηκες ποτέ ότι υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα οπου οικογένειες αναγκάζονται να είνα μακριά από το σπίτι τους? Βάλε αστυνομικούς, στρατιωτικούς και εκπαιδευτικους. Ελεος με την συνεχόμενη γκρίνια!!!!

Neoptolemus Pyrrhus είπε...

Θα ήθελα να σου πώ πώς οι γενικεύσεις είναι ανόητες και πως κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση λαμβάνοντας υπόψη τα δικά σου κρινεις τα ξένα.
Ο καθένας μας είχε δικαίωμα να δηλώσει ότι ήθελε ανάλογα με τα συμφέροντα του άσχετα απο το ότι όλες οι επιλογές είχαν σοβαρά μειονεκτήματα.
Επειδή όμως κάποιοι είχαμε δουλέψει, είχαμε πονέσει ή ακόμα είχαμε αγαπήσει την ΔΑ και το καλοκαίρι του 2013 δώσαμε τον αγώνα μας για να μην καταργηθεί, αγανακτω με αυτά που γράφεις. Δεν καταφέραμε να την σώσουμε, καταφέραμε όμως να έχουν οι περισσότεροι έστω μια δουλειά, ακόμα ακόμα μια θέση στο ΑΤ της πόλης σου για σένα.
Και τώρα που εμείς (συγχώρεσε με dimastin) έχουμε τς αρχ...ια να γυρίσουμε σε μια υπηρεσία που μπορεί αύριο μεθαύριο να έρθει ο κάθε Μητσοτάκης και να την ξανά καταργήσει είμαστε Δημαρχογλυφτες ;
Δώσαμε αγώνες συλλογικούς εκείνο το καλοκαίρι με μία απαιτηση, όχι στην καταργηση της ΔΑ και στην πρώτη ευκαιρία οι περισσότεροι λακισανε για ένα υπουργείο...
Τελικά οι πραγματικοί ΔΑ ειμασταν λίγοι...
Σε παρακαλώ να αναδκευασεις και να ζητησεις συγνώμη απο τους πραγματικούς ΔΑ που έχουν το σθένος και γυρίζουν στη δουλειά τους.
Επίσης εύχομαι να λύσεις γρήγορα τα δικά σου θέματα και να ηρεμησεις και εσύ και η οικογένεια σου.

Giorgos M είπε...

Για την ΕΛ.ΑΣ. βάζω 2 κατηγορίες, για τη δ.α. 4 και για τους υπόλοιπους 2.Γιατί κολλήσατε στα βίσματα και τους γλύφτες μόνο; Διαβάστε λίγο καλύτερα τί γράφω και μετά ξανασχολιάστε! Και δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα, προσωπική μου εκτίμηση είναι...Θεωρητικά έχουμε ακόμη δημοκρατία...
Τώρα για τους πραγματικούς Δ.Α. που λέει κάποιος, δεν υπάρχουν, καθώς άλλος ήταν πιό διοικητικός, άλλος πιό αστυνομικός και άλλος μπορούσε και τα δύο, αλλά δεν είχε και όνειρο ζωής τη δ.α. ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ...(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Α. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΕΜΙ...)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ (ΚΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΊΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΪΔΕΜΑ!
ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΩ, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ) ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! (ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΜΗ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ...)

Giorgos M είπε...

Υ.Γ. Όσο για τις κινητοποιήσεις του 13 ήμουν κ εγώ εκεί (σε ΟΛΕΣ, παρότι από επαρχία, παρά τα έξοδα και με 1 παιδί που το σέρναμε μαζί με τη συνάδελφο γυναίκα μου...),άλλοι δεν ήταν εκεί (ξέρουμε ΟΛΟΙ που ήμασταν εκεί ποιοί και για ποιούς λόγους το είδαμε όλοι αργότερα...).
Δεν το παίζω ούτε αγωνιστής (δεν είμαι, ένιωσα απλά την αδικία να χάνω τη δουλειά μου άνευ λόγου και πήγα να διαμαρτυρηθώ), ούτε κολλάω "συνδικαλόσημα"...Το μόνο που έμεινε είναι κάποιες ωραίες φωτό με το πανό μας ("οχι στις δεξαμενές αδικίας και εξαθλίωσης") και τις πλάτες μας με νούμερα απολυμένων που βλέπουμε από τότε στο ιντερνετ και ένα ωραίο εξώφυλλο σε μια σαββατιάτικη Εφημερίδα Των Συντακτών του Ιουλίου μαζί με τη γυναίκα μου και στις πλάτες μας τους αριθμούς απόλυσης...
Υ.Γ. 2: Τη Δ.Α. δεν την αγάπησα, αλλά την τίμησα με τον ιδρώτα μου και το προσωπικό μου Δόσιμο (τις περισσότρες φορές για να μην ακούσω ευχαριστώ παρόλο που το περίμενα, να εισπράξω αχαριστία και αγνωμοσύνη, ακόμη και πόλεμο από "κατεστημένες" καταστάσεις και νοοτροπίες εξαιτίας του ασυμβίβστού μου με το "άρρωστο", το μέτριο, το "βολεμένο").
Αλλά και ή Δ.Α. με τάισε, με γνώρισε με τη γυναίκα μου και με έκανε φίλο με άξιους ανθρώπους (συναδέλφους και μή) αλλά δεν θα σκάσω - πλεόν - αν πάω αλλού έτσι όπως κατάντησε το θέμα...Γιατί ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ Ή ΩΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...
Ας μείνουν (και μπράβο τους) στη Δ.Α.: 1)οι παράφορα τρελά ερωτευμένοι μαζί της,2) οι "προικοθήρες" 3) οι "εγκλωβισμένοι" σε μία σχέση "άρρρωστη" (λόγω "πεθερών" - Μητσοτακοκατρουγκαλοβουτσαίων).
*ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ 1,2,3 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...