Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Επιστολή αστυνομικού (;) στο bloko.gr : «5+1 λόγοι που καθιστούν αναγκαία την επιστροφή των πρώην δημοτικών αστυνομικών από την Αστυνομία στους Δήμους»

ΑΓΑΠΗΤΟ BLOKO ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΠΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΚΥΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

1)ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΑ!

2)ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ 8 ΕΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ 70% ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΕ-ΤΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ  ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΚΑΘΩΣ 350 ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ). ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕ-ΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ  ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ.

3)ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΤΩΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛ ΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

4)ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕ  ΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

5)ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ .

ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ Ν/Σ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ Π.Δ.Α ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΚ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ +20 ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΙΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ.

Υ.Γ:ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ.

www.bloko.grΣχόλιο dimastin.gr
Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο αποστολέας της επιστολής είναι όντως Αστυνομικός ή...Δημοτικός Αστυνομικός. Είναι γεγονός πάντως, ότι για αστυνομικός ξέρει πάαααρα πολλά για το ιστορικό της...περιπέτειας των Δημοτικών Αστυνομικών (μοριοδότηση σειράς 10, συζήτηση στην Ολομέλεια, κτλ.)

3 σχόλια :

Σακης ο Γλυκας είπε...

Και γιατί ρε συνάδελφε κόπτεσαι για 300 άτομα πανελλαδικά που ΕΠΕΛΕΞΑΝ συνειδητά να παραμείνουν στην ΕΛ.ΑΣ και δεν αναφέρεσαι για αυτούς που είναι σε αποκεντρωμένες και ειδικά στις φυλακές; Εαν γυρίσουν αυτοί (συνειδητά) θα υπερκαλυφθεί κάπως η ολιγαριθμία της νέας Δημοτικής Αστυνομίας. Βρε με κάτι καζαμπούμπου που έχουμε μπλέξει! Εδώ είναι η μαγκιά των Δημάρχων: να εκδώσουν διαπιστωτικές για όλους όσουν αιτήθηκαν επιστροφή από όπου και αν προέρχονται! Η εγκύκλιος δεν υπερέχει του νόμου. Και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

czt είπε...

αναφορικά για τους λόγους που παρέθεσε ο συντάκτης του κειμένου

1)έδωσες την απάντηση μόνος σου, αφορά περισσότερο το δήμο Αθηναίων και ο νομοθέτης έχει προβλέψει και εσωτερική μετάθεση από άλλες υπηρεσίες στην Δ.Α.

2)&3)δεν ξέρουμε με ποιό καθεστός θα γίνει η ένταξη στην ΕΛ.ΑΣ οπότε καλό θα ήταν να σταματήσετε κάποια στιγμή να το παίζετε υπερασπιστές των αδυνάτων και του δικαίου, τουλάχιστον μέχρι να βγει το Π.Δ και μετά εδώ είμαστε να δούμε ποιός πριμοδοτείται και ποιός όχι.

4)&5)για το όριο ηλικίας δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στη πρώτη μετακίνηση ή την τωρινή(από φήμες) αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ στο πεζοδρόμιο θα έβγαιναν πάλι οπότε τσάμπα η στεναχώρια και δεν ξέρω από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επέστρεψαν στους δήμους.

Οπως επίσης δεν ξέρω από κατέληξες στο συμπέρασμα ότι κάποιοι έμειναν στον τόπο συμφερόντων τους και κάποιοι όχι, άν έχεις λίστα από τους παραμένοντες να τη δώσεις και σε εμάς.
Και τέλος σε ενημερώνω πως υπάρχουν υπάλληλοι είτε σε δήμους είτε σε σώματα ασφαλείας με αξιοπρέπεια και μεράκι που τους αρέσει η δουλειά τους πρόθυμοι να βοηθήσουν τους πολίτες όπου και να είναι αυτή, όπου και να τους στείλουν.

gm είπε...

Μας έχουν ζαλίσει όλοι οι "γνώστες" από το 2013 και μετά που παίζουν με τις τύχες μας!!!
Ο κάθε π.Δ.Α. θα έπρεπε να τοποθετείται σε όποια υπηρεσία αιτείται σύμφωνα με τον τόπο συμφερόντων του κ τα προσόντα του, αρκεί η υπηρεσία (όποια και να είναι) να έχει δηλώσει υπεύθυνα και μεσω της πολιτικής (και αστυνομικής για την ΕΛ.ΑΣ.) ηγεσίας, αν μας έχει ανάγκη ή όχι...
Για την ΕΛ.ΑΣ. αρχικά θέλανε 1542 αντί για όλους που λέγανε αρχικά (καθώς μετά εμφανίστηκαν τα ΚΚ, και πιό μετά οι εφορίες κλπ). Μετά ήμασταν ανεπαρκείς (ασχέτως προσόντων και στρατού οι περισσότεροι) χωρίς Π.Δ. και όλο γκρίνια και κρυφό φόβο, από όσους μπορούσαν να μας φοβούνται (επιθυμούντες μετάθεση επαρχία, "γραφειάτοι", αγράμματοι ή άσχετοι γενικά που έβλεπαν να "πετάμε" σε ότι μπορούσαν να μας αναθέσουν ελέω μη έκδοσης Π.Δ.).
Ε,και αυτός ο Αστυνομικός (για να γράφει με κεφαλαία, με ορθογραφικά και στο bloko, θα είναι "γνήσιος"-ίσως με φίλους επανασυσταθέντες δ.α. στην Αθήνα που ενδεχομένως φοβούνται 2 Δ.Α.; (Eλ.Ας και δήμου που θα είναι από 300 να κονταροχτυπιούνται από κάθε μεριά σε μιά αρένα μονομάχων με δήμαρχο και διοικητές να τρίβουν τα χέρια τους για τα "κοροϊδάκια" τους;;;;).Γιατί εύλογο και επίφοβο είναι πως εύκολα μπορεί να φύγει ο ένας από τους δύο μονομάχους από τη μέση...
ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ (ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Ή ΑΣΤΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΔΙΚΙΑ (2013 ΚΑΙ 2015), ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...