Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Ενδεικτικά αποσπάσματα των τοποθετήσεων του Αναπλ Υπουργού Διοικ. Ανασυγκρότησης Γ. Κατρούγκαλου και δύο εκ των Ειδικών Αγορητών στη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του ν/σ των επαναπροσλήψεων (video)

Δείτε το video που ετοίμασε για άλλη μια φορά το dimastin.gr:


2 σχόλια :

allegro gr είπε...

Καλά αυτο το υπουργός του ΥΠ. ΕΣ. θα καθορίζει που θα αξιοποιήσουμε τι σημαίνει??? Δεν θα υπάρξει επιλογή τόπου συμφεροντων???

Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης είπε...

Συγγνώμη,κ.alegro gr,τι δεν καταλαβαίνετε;Οι προσωποπαγείς θέσεις είναι θέσεις θεσμοθετημένες και δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο συμφερόντων σας!Αλοίμονο,αν το Υπουργείο ρωτούσε τον κάθε υπάλληλο ποια θέση επιθυμεί.Θα σάς πει υπάρχουν αυτές οι θέσεις ,κάντε τις αιτήσεις σας και βάσει μορίων, που θα θεσπισθούν, ο καθένας θα πιάσει τη θέση που του αξίζει!
Τα πράγματα, κ.alegro gr,όπως βλέπετε, αντί να αμβλυνθούν οξύνονται κατά το χειρότερο.Δε βλέπετε που κανείς των <> σας δεν ακούγεται;Ή γυρίζετε πίσω στους δήμους ή στα σύνορα ή όσοι είναι στην αστυνομία και δηλώσουν να παραμείνουν και εφόσον βάσει μορίων μείνουν ,τότε καλώς ,αλλιώς ,φίλε μου,ξανά το σακίδιο στον ώμο και ή ξενιτεύεστε εσωτερικά ή είστε τυχερός και βολεύεστε αξιοκρατικά όπου σάς βολεύει!
Καλή δύναμη!
Και για να μην γελιόμαστε η πλειοψηφία σας θα ήθελε να μείνει εκεί που βολεύτηκε,αλλά όλα αυτά γίνονται για μια μειοψηφία που για κάποιους αποτελούν το άλας της γης.
Συγγνώμη που παρενέβην,αλλά βλέπω κάποιοι εναγωνίως,και δικαίως, ζητούν ενημέρωση ,αλλά από πουθενά δεν έρχεται κάποιο φως!
Πιστεύω μέχρι τα μέσα Ιουνίου να τελειώσει η αγωνία σας!Εκτός κι αν σάς προλάβουν άλλα γεγονότα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...