Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Υπέροχο παραθυράκι του νόμου Κατρούγκαλου!

Tου Γιώργος Κριατσιώτη

Όσο ζεις μαθαίνεις! Υπέροχο παραθυράκι του νόμου Κατρούγκαλου! Προκειμένου να επιστρέψουν οι δημοτικοί αστυνομικοί στις προηγούμενες θέσεις τους πρέπει να επανασυσταθεί σε κάθε Δήμο η δημοτική αστυνομία με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, διαφορετικά τοποθετούνται σε άλλες προσωποπαγείς διοικητικές θέσεις. 

Οι «προοδευτικές» δυνάμεις του Βύρωνα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να δεχτούν τα δίκαια (!?!) αιτήματα των διαθεσίμων ή μεταταχθέντων δημοτικών αστυνομικών του Δήμου μας (δεν τους αρέσει να φοράν στολή,δεν θέλουν να δουλεύουν στο δρόμο ή με απογευματινά ωράρια, ανασφάλεια μήπως ξανακαταργηθεί η δημοτική αστυνομία κλπ) και να μην επανασυστήσουν την δημοτική αστυνομία στην πόλη μας. Έτσι θα αποκτήσει ο δήμος νέους διοικητικούς υπαλλήλους και θα ασκούν τα καθήκοντα της αστυνομίας οι δημοτικοί υπάλληλοι (να δω υπάλληλο με ταγεράκι να ρυθμίζει την κυκλοφορία μετά από ατύχημα κι ας πεθάνω).

Υ.Γ.1 Όσοι έχουν πτυχία μεταπηδούν από Δ.Ε σε Π.Ε με ανάλογη αύξηση αποδοχών
Υ.Γ. 2 Οι δημοτικοί αστυνομικοί εκπαιδεύτηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού και όλοι παραδέχονται την έλλειψη προσωπικού στην αστυνόμευση
Υ.Γ.. 3 Πληροφορίες ότι δημοτικοί αστυνομικοί είχαν ως δικηγόρο τον Κατρούγκαλο ελέγχονται ως ανακριβείς…

1 σχόλια :

Giorgos M είπε...

Mπραβο στα παιδια!Εκαστος οπου μπορει καλυτερα!Μακαρι για ολους τα καλυτερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...