Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Συνεργασία από τους πολίτες ζητά η Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας

Θέματα καθημερινότητας καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ιεράπετρας. Το βάρος έχει πέσει στον έναν και μοναδικό υπάλληλο που υπηρετεί στην υπηρεσία με την επανασύστασή της μετά την απόφαση του Δημάρχου κ. Θ. Καλαντζάκη. Με την προσδοκία και την προσπάθεια να εστιάζεται στο να στελεχωθεί με επαρκή προσωπικό έτσι ώστε να μπορέσει με καλύτερους όρους, να επιτελέσει το ρόλο της.

Ο Δημοτικός Αστυνομικός κ. Γιάννης Γαϊτανάκης αν και μόνος του προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που υπάρχουν με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από τα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία καθημερινά είναι αυτό του παράνομου παρκαρίσματος σε διάφορα σημεία της πόλης και ιδιαίτερα στο κέντρο.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την υπηρεσία είναι η καταπάτηση κοινόχρηστων χώρων σε όλα τα επίπεδα, από το οδόστρωμα, μέχρι τα πεζοδρόμια και τις παραλίες από εκείνους που θέλουν να προωθήσουν τα εμπορεύματά τους, να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα, να τοποθετήσουν ταμπέλες, κ.α

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...