Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Κόντρα για το δημόσιο – Τι είπαν Βούτσης, Μητσοτάκης για απολύσεις, αξιολόγηση, επιλογή διευθυντών (βίντεο)

Δεν θα μπορούσε να λείπει το δημόσιο από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. Αφορμή η κριτική που άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση ότι «Αλ καρτ πλειοψηφίες δεν θα έχουμε. Μνημόνια με ξένα κόλλυβα δεν θα έχουμε». Αποτέλεσμα, να αντιδράσει ο υπουργός Εσωτερικών τονίζοντας ότι δεν θα γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ η ψήφιση από την αντιπολίτευση και ειδικά από τη ΝΔ του πολυνομοσχεδίου. Αναφέρθηκε δε, προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη και στην θητεία του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατηγορώντας τον ότι το μόνο που έκανε ήταν απολύσεις, διαθεσιμότητες, τοποθετήσεις διευθυντών πέραν του νόμου Ραγκούση και οργανογράμματα για όλα τα υπουργεία που δεν έχουν καμία σχέση με μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση:  «Δεν υπάρχει ίχνος μεταρρυθμιστικού έργου στη Δημόσια Διοίκηση από τον κ. Μητσοτάκη», κατέληξε ο κ. Βούτσης.

Απαντώντας ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι περήφανος για το έργο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέροντας μεταξύ άλλων τα νέα οργανογράμματα με τη μείωση των θέσεων ευθύνης, την εισαγωγή της έννοιας της πραγματικής αξιολόγησης μέσω του νόμου που δεν εφάρμοσε ποτέ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, την τιμωρία των επίορκων κλπ «Ούτε μία μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία δεν πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο σας. Το μόνο που σας ενδιέφερε είναι να βάλετε κομματικούς εγκάθετους σε θέσεις ευθύνης», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.www.aftodioikisi.gr

1 σχόλια :

jackal είπε...

Κάτσε κάτω ρε που εισαι υπερήφανος που απέλυσες ανθρώπους και πεθάνανε κιόλας! Τι τον κρατάνε ακόμα αυτόν εκει μέσα. Βρήκε 200 πλαστούς κ επίορκους αλλά ποιός τους διόριζε αυτά τα χρόνια??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...