Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Δ. Θεσ/νίκης: Συνεχίζουν την αποχή από την εργασία τους τις Κυριακές και για τον Ιούλιο οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα - Ανακοίνωση ΣΕΔΘ


 Θεσσαλονίκη, 17-07-2015.
Αρ. Πρωτ: 2501

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
Η AΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ  ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2015  ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  Δ.Θ.

Το  Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. λαμβάνοντας υπόψη του τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην Υπηρεσία Καθαριότητας, καθώς και το γεγονός  με τη μη πληρωμή των εξαιρέσιμων (εργασία τις Κυριακές και τις αργίες), από τον Φεβρουάριο και μετά, αποφάσισε σε συνεδρίασή του στις 16 Ιουλίου 2015, τη συνέχιση της  αποχής από τη εργασία τις Κυριακές για όλο τον Ιούλιο, αλλά  και μέχρι την πληρωμή των εξαιρέσιμων τους .

Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τα σοβαρά προβλήματα που έχει δημιουργήσει, ευθύνεται  για τη μη πληρωμή των εργαζομένων, αλλά και για άλλα ζητήματα που χρίζουν λύσης, όπως η έλλειψη προσωπικού και η υγιεινή και ασφάλεια.

Για τις όποιες  δυσλειτουργίες  δημιουργηθούν στην Καθαριότητα της πόλης, αποκλειστική υπεύθυνη είναι η Διοίκηση του Δήμου!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στις Διευθύνσεις Καθαριότητας να συμμετέχουν στη αποχή τις Κυριακές, κόντρα  στους εκβιασμούς και τις απειλές.

ΤΟ   Δ.Σ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...