Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση Σ.Ε.Δ.Α.για τις αναθέσεις καθηκόντων προϊσταμένων στη Δημοτική Αστυνομία & καταγγελία κατά της Διευθύντριας (η οποία αντικαταστάθηκε)

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, το β' μέρος της οποίας αφορά τα τεκταινόμενα στη Δημοτική Αστυνομία με αιχμές κατάς της ανάθεσης καθηκόντων προϊσταμένων. Δεν ξέρουμε αν το Σ.Ε.Δ.Α. καυτηριάζει το γεγονός ότι με τις αναθέσεις τέθηκαν προϊστάμενοι Τμημάτων υπάλληλοι της κατηγορίας ΔΕ, αντίθετα με ότι ισχύει σε όλο το δημόσιο, ή αναφέρεται στην επιλογή προσώπων, γεγονός όμως είναι ότι η Δημοτική Αρχή Καμίνη (ξανα)κάνει τη διαφορά! 

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται βέβαια ότι οι αναθέσεις σύμφωνα με το νόμο έχουν μέγιστη διάρκεια 2 μήνες, αλλά το παρελθόν έχει δείξει ότι αυτό αποτελεί «λεπτομέρεια» για το Δήμο Αθηναίων. Στην ανακοίνωση ψέγεται και η Διευθύντρια για τη φερόμενη στάση της έναντι μερίδας συναδέλφων. 

Πληροφοριακά, η Διευθύντρια εν τέλει αντικαταστάθηκε, για λόγους όμως που δεν σχετίζονται απαραίτητα με την ανακοίνωση αυτή.8 σχόλια :

jackal είπε...

Δηλάδη όποιος είναι ΠΕ ειναι γεννημένος προιστάμενος? Που δεν έχει βγεί στο δρόμο ποτέ? Η πρέπει να ναι στα κόλπα? Ρε αφήστε τα πελατειακά σας! Τα εργασιακά μας νοιάζουν και να επιστρέψουν απ τις φυλακές οι συνάδελφοί μας.

Giorgos M είπε...

Όποιος είναι ΠΕ διαθέτει το τυπικό προσόν που δεν διαθέτει ο ΔΕ. Τώρα να είναι άξιος για διοίκηση, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά μην τα ισοπεδώνεις όλα επειδή δεν μπορείς εσύ να γίνεις!

Aiantas είπε...

Φίλε γιωργο.εδω κα κανά χρόνο ολο πατατες ανεβάζεις .για την γυναικα σου για τα /το παιδι σου , για την ξενιτιά στο νησί των ανέμων αν καταλαβα καλα και αλλα πολλα .χεσε μας ρε φιλε .αν δεν σ αρεσει πήγαινε στα χωράφια .κατηντησες γραφικός και εσυ κα. Υπηρεσία μας .αντε πια γιατι ολα τα κρίνεις .αφου εοσαο τόσο καλός κοπάνα τη πήγαινε εξω .εμεις πο δεν α τα καταφέρουμε μένουμε εδω αλλα οχι με υφος αρη Βελουχιώτη οπως εσυ .αρκετα .κατσε εκει μην μας Ζαλίζεις με την ξενιτιά σου στη Μύκονο η οπου αλλού εσαι γιατι δεν μας απασχολεί .σε συναδέλφους έκοψαν νερό και αλλα βασικα γιατι δεν είχαν να πληρώσουν και εσυ το χαβά σου .ξεκολα ο κοσμος καίγεται .

jackal είπε...

Όποιος θέλει προισταμενιλίκια κ τσιφλίκια ας πάει στα Υπουργεία και στη Βουλή! Στην Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας θέλουμε μάχιμους, ένστολους στο πεζοδρόμιο κ ας είναι ΥΕ αλλιώς κλείστε το μαγαζί πριν το ξανακλείσουν!

Giorgos M είπε...

Σας πονάει που είστε τουβλαροι εεεεε;

Giorgos M είπε...

Δεν θα σχολιασω τα ελληνικά που δεν ξέρετε να διαβάζετε,ουτε τα πικροχολα του "Αίαντα" (κ γω εδω ζω κ τα γνωριζω οσα λες.Πόσο για το "κλαμα", εδω αλλος εκλαιγε που " αλλαξε"οδο...)καθώς η άτιμη φάρα των δημομπατσακιων ηταν,είναι και θα είναι η πιο παρτακικη που έχει υπάρξει ποτε σε δ.υ....Το μαθημα που πήρα τοσα χρόνια απο τη δ.α. είναι το πρόσεχε ολους τους αλλους...

Mακης Δημακης είπε...

Γιωργος Μ (μηπως σημαινει κατι σαν μαλ...?) μας εχεις ζαλισει. Εισαι φοβερα κομπλεξικος και εχεις σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Το μεγαλυτερο προβλημα του δημοσιου δεν ειναι αυτα που αναφερεις αλλα το πως ατομα σαν εσενα περνανε απο ψυχοτεχνικα. Εισαι γραφικος και ημιαμορφωτος, ενας γνησιος ξερολας που ολοι τον περιφρονουν. Τραβας την προσοχη μοναχα εκνευριζοντας τους αλλους και τους κανεις να σε κραζουν , αυτο ειναι πολυ αρρωστημενο το εχεις σκεφτει?

Giorgos M είπε...

Μακη Δημάκη μπορεί το Μ να είναι και όπως λές...Έχω κάνει χρόνια τώρα την αυτοκριτική, την ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία μου. Το θέμα είναι να την κάνουν και άλλοι...
Τώρα για συμπλέγματα κλπ φαίνεται από τη μή αποδοχή διαφορετικότητας άποψης, γνώμης κλπ των περισσότερων που σχολιάζουν εδώ μέσα... Τα περισσότερα μου σχόλια εδώ αφορούσαν συνήθως τη ΔΙΚΑΙΗ αντιμετώπισή μας, είτε σαν συνάδελφοι (όχι "πατρίκιοι" και "πληβείοι", αλλά πόστα και λοιπά μέσω δίκαιης αξιολόγησης προσόντων και εργατικότητας, χωρίς ισοπέδωση των πάντων...), είτε σαν κοινωνική ομάδα που ανάμεσα στους δ.υ. τράβηξε πάρα πολλά (ΑΡΚΕΤΆ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ...), είτε σαν οικογένειες (θέτοντας την άνιση αντιμετώπιση - βλ. νόμοι συνυπηρέτησης για ενστόλους-όχι όμως και για εμάς-, ή την αυτοκρατορική αλα ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ αντιμετώπιση ορισμένων ανάλγητων δημάρχων)...
Δεν έχω αναφερθεί σε καθαρά προσωπικά θέματα, όσο και αν κάποιοι με κατηγορήσατε (υγείας, ανεργίας, φτώχειας που σε ένα βαθμό, αρκετοί τα έχουμε αντιμετωπίσει)...Τέλος, θα υπενθυμίσω και κάποια άρθρα μου γενικού αλλά και υπηρεσιακού ενδιαφέροντος που αν θές μπορείς να ανατρέξεις...
Dimastin ευχαριστώ για το χώρο, αλλά δύσκολο να συνυπάρχουν κάποιες απόψεις με κάποιες άλλες, οπότε και "τίθεμαι αυτοβούλως σε αργία" σχολίων στον ιστότοπο σου, ίσως επικοινωνήσω μαζί σου μέ κάποια email...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...