Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Τρίτο χρυσό μετάλλιο στο ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ για τον γιο Δημοτικού Αστυνομικού

Φυλή

Το νεαρό αθλητή του ταεκβοντό Βασίλη Αβραμίκα που έχει ήδη στη συλλογή του, τρία χρυσά μετάλλια, τίμησε, το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουλίου, για τις επιτυχίες και το ήθος του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο αθλητής επισκέφθηκε το Δήμαρχο στο γραφείο του, μετά από πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο τελευταίος, για τις πρόσφατες επιτυχίες του στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας. Το συνόδευαν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Πέτε Παλαιολόγου κι ο πατέρας του, γνωστός Δημοτικός Αστυνομικός Παναγιώτης Αβραμίκας.

Ο Δήμαρχος  απένειμε στο Βασίλη το έμβλημα του Δήμου και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στις αθλητικές επιτυχίες και καλή πρόοδο στα μαθήματά του.

Του αποκάλυψε μάλιστα ότι κι ο ίδιος, στην αντίστοιχη ηλικία έκανε μαθήματα καράτε κι έκανε αστειευόμενος τον αντίστοιχο χαιρετισμό. Αποχαιρετώντας τον, τέλος, έδωσε ραντεβού μαζί του μετά την επόμενη αθλητική του επιτυχία.


Συγχαρητήρια και από μας στον άξιο αθλητή Βασίλη Αβραμίκα αλλά και στον πατέρα του Παναγιώτη, που βρίσκεται δίπλα του σε κάθε του βήμα, μικρό ή μεγάλο. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...