Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ ή ΟΧΙ - Επιστολή στο dimastin.gr


Προβληματισμοί για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος...

ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ:

 1. Με προβληματίζει που ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι φίλοι μας μου συνιστούν τι να κάνω, λες και με θεωρούν ανισότιμο μέλος ή πιο βλάκα, τασσόμενοι απροκάλυπτα υπέρ του ΝΑΙ.
 2. Με προβληματίζει πως όσοι με έφεραν ως εδώ τα τελευταία 30 χρόνια, είναι υπέρ του ΝΑI:
 • Με προβληματίζει που ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και των ιδιωτικοποιήσεων σε μια χώρα ανέτοιμη με πενιχρά κέρδη από αυτές για το κράτος - μεγάλα για τον ίδιο από τη Γερμανική Siemens, λέει ΝΑΙ.
 • Με προβληματίζει που ο Σημίτης, πρωθυπουργός του «Ευχαριστώ τους Αμερικανούς», των ντε φάκτο γκρίζων ζωνών, των σκανδάλων των Δομημένων Ομολόγων - της Φούσκας του Χρηματιστηρίου - της Δωροδοκίας Schroeder και Goldman Sack’s για την είσοδο στην Ο.Ν.Ε., των ακριβών Ολυμπιακών Αγώνων και «Αρχιερέας της Διαπλοκής», λέει ΝΑΙ.
 • Με προβληματίζει που ο Καραμανλής, πρωθυπουργός με κληρονομικό δικαίωμα, Αγωνιστής του Play-station και του Μπαϊρακτάρη, «Επανιδρυτής» του ίδιου και χειρότερου κομματικού κράτους και «Διπλασιαστής» του Δημόσιου Χρέους, λέει ΝΑΙ.

 • Με προβληματίζει που ο G.A.P. -  “O’MAMA”  ελέω θεού κληρονομικός Πρωθυπουργός, Ομιλητής της Χρεοκοπίας, του ΔΝΤ/Αμερικανικού Παράγοντα και του Μπάφου, το «κλωτσοσκούφι» των Ευρωπαίων στα Μνημόνια, λέει YES MEN.
 • Με προβληματίζει που ο αποστάτης του Μητσοτάκη για το «Μακεδονικό» (που μετά σαν πρωθυπουργός έκανε γαργάρα) Σαμαράς, πρωθυπουργός του Success Story του 1,5.000.000 ανέργων, του πλεονάσματος των αριθμών, των απολύσεων για χάρη των υπόλοιπων ανέργων, του YES MEN 2 (Σαν συγκάτοικος του G.A.P.), λέει ΝΑΙ.
    3. Με προβληματίζει που όσοι «Φάγανε» από το «Σύστημα» τα τελευταία 30 χρόνια (Κανάλια, «Καλλιτέχνες-Αντιστασιακοί», Λοιποί «Παρείσακτοι»), λένε ΝΑΙ.

    4. Με προβληματίζει που με έφεραν προ τετελεσμένων και με το μαχαίρι στο λαιμό να πω από φόβο ΝΑΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ:

 1. Mε προβληματίζει που οι Ευρωπαίοι φίλοι μας λένε πώς το ΟΧΙ είναι αυτοκτονία και δεν αλλάζει κάτι για αυτούς στις διαπραγματεύσεις.
 2. Με προβληματίζει η θολότητα και το ρίσκο του ΟΧΙ δεν ξεκαθαρίζονται επαρκώς:


 • Mε προβληματίζει που ο Τσίπρας δεν σου λέει ποιο το plan A και το plan B  μετά το ΟΧΙ (Καλύτερη Συμφωνία, Συμφωνία με τις «πλάτες» συνενοχής του Λαού, Συμφωνία με Ρωσία κλπ, Αλλαγή Γεωστρατηγικού Προσανατολισμού, Δραχμή και Κατοχή ή κάτι άλλο;).
 • Με προβληματίζει η Λυκοσυμμαχία ΑΝ.ΕΛ., Χ.Α., ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. υπέρ του ΟΧΙ.
 • Mε προβληματίζει που η «Ορθόδοξη» Αριστερά του Κ.Κ.Ε. ακόμη και τώρα που οι περισσότερες «προϋποθέσεις» της Λαϊκής Επανάστασης του Μπολσεβίκου σφυρίζει αδιάφορα καταγγέλλοντας όμως και το ΟΧΙ.
 • Με προβληματίζει που οι Συριζαίοι έχουν 500 ερμηνείες για το ΟΧΙ (Όχι σε μια κακή συμφωνία, Όχι σε κάθε συμφωνία, Όχι στο Ευρώ, Όχι στην Ε.Ε., Όχι στο ΝΑΤΟ, Όχι γιατί μόνο Όχι λέμε από συνήθεια).
 • Με προβληματίζει πώς το λόμπι της δραχμής στηρίζει το ΟΧΙ.

     3.  Με προβληματίζει που οι Τυχοδιώκτες του Συστήματος, αφού το «ξεζούμισαν» τις «καλές εποχές», τώρα έγιναν Αντισυστυμικοί και λένε ΟΧΙ.

     4.  Με προβληματίζει που με έφεραν προ τετελεσμένων και με το μαχαίρι στο λαιμό να πω από φόβο ΟΧΙ.

Κυριακή Κοντή Γιορτή!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλια :

giorgos kio είπε...

Τι να πουμε τα ειπες ολα τοσο ομορφα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...