Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Αγιασμός και επίσημη παρουσίαση σήμερα Πέμπτη 20/8 για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Ηράκλειου της Κρήτης!

Η τελετή αγιασμού και η επίσημη παρουσίαση της νέας Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Παλιάς Λαχαναγοράς.


Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος τέλεσε τον αγιασμό ενώ ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες, στις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και της εποχής και καλωσόρισε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς στο Δήμο Ηρακλείου. 

Για τη λειτουργία της υπηρεσίας μίλησε και ο πολιτικός της προϊστάμενος και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνος Παττακός ενώ στην επίσημη πρώτη της νέας Δημοτικής Αστυνομίας το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ρασούλης, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νίκος Αγγελάκης, ο Πρόεδρος της ΔΙΚΕΗ κ. Γιώργος Τσαγκαράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ κ. Γιάννης Ξυλούρης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανόλης Χαιρέτης. 

Η σύντομη τελετή έγινε ενώπιον των Περιφερειακών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Ηρακλείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης.


Ξεκίνησαν από την Δευτέρα


Τυπικά η λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Ηράκλειο ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα 17 Αυγούστου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών επανασύστασης και ανασυγκρότησης της.

Η νέα Δημοτική Αστυνομία θα αποτελείται από εικοσιένα ένστολους Δημοτικούς Αστυνομικούς ενώ μέχρι και αύριο που ολοκληρώνονται οι τρεις πρώτες ημέρες ενεργοποίησης της Δημοτικής Αστυνομίας, ο έλεγχος θα είναι ενημερωτικός και προληπτικός, χωρίς βεβαίωση παραβάσεων ή άλλης επιβολής κυρώσεων. 

Το τηλέφωνο της Νέας Δημοτικής Αστυνομίας θα είναι 2813409500.


Όμορφες εικόνες γεμάτες συναισθήματα...Καλή αρχή στην δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου Κρήτης στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας με σχεδόν το 1/3 του πραγματικού δυναμικού της (προ κατάργησης)...  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...