Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Βγαίνουν και πάλι στους δρόμους του Δήμου Κοζάνης οι 21 Δημοτικοί Αστυνομικοί που στελεχώνουν τη "νέα" υπηρεσια

Από τη Δευτέρα 3/8, βγαίνουν και πάλι στους δρόμους του Δήμου Κοζάνης, οι 21 Δημοτικοί Αστυνόμοι, μετά την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης.

Η Δημοτική Αστυνομία θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, τόσο στην πόλη όσο και στις Δημοτικές Ενότητες.

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει πως η Δημοτική Αστυνομία θα φροντίσει για την πλήρη και καθολική τήρηση των διατάξεων και όρων που προέρχονται από την εκάστοτε κείμενη νομοθεσία, τις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδει η Δημοτική Αρχή και τις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων.


5 σχόλια :

ioa dim είπε...

Ας μη βιαστουν οι συναδελφοι να αγορασουν ρουχα γιατι ακουγεται πολυ οτι θα γυρισουμε πισω στην ελας καθως οι θεσμοι θετουν ξανα την καταργηση του νομου κατρουγκαλου. Δεν ξερω αν εχει το dimastin καποιες πληροφοριες

Dimastin είπε...

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία πέρα από άρθρα σε εφημερίδες και sites. Όλα τα ενδεχόμενα πάντως -θεωρούμε ότι- είναι ανοιχτά όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους τροϊκανους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είναι να κολλήσουν κάπου (οι διαπραγματεύσεις), δε θα "κολλήσουν" σε μας. Υπάρχουν σίγουρα σοβαρότερα θέματα...

Giorgos M είπε...

Αν γίνει κι αυτό,κάποιοι απο μας ξαναματαξεσκιζομαστε...Η Ελλάδα ποτε δεν πεθαίνει,μονο εμείς....

Giorgos M είπε...

Επίσης, εμείς είμαστε σε άλλο άρθρο, δεν είμαστε επαναπρόσληψη,αλλά νέα κινητικότητα...Θεωρώ ότι εμείς δεν προκαλούμε δαπάνη κ οτι πρέπει για όλους εμάς να προβλεφθεί νομοθετικά ένα τέλος στις μετακινήσεις μας!!!

Mακης Δημακης είπε...

ενημερωνω τους συναδελφους οτι γινεται προσπαθεια να ερθουν στις φυλακες με την ποινη των ισοβιων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...