Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Απόταξη Αστυνομικού από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. λόγω κατάθεσης πλαστού δικαιολογητικού πρόσληψης

Σαν βόμβα, έσκασε η είδηση, ότι Πρεβεζάνος (πρώην πλέον) αστυνομικός μπήκε στο αστυνομικό σώμα με δικαιολογητικό και ως εκ τούτου αποτάχθηκε από το σώμα.

Το παραπάνω συμβάν, έγινε γνωστό τις 2-3 τελευταίες μέρες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εν λόγω μπήκε στο αστυνομικό σώμα με πλαστό απολυτήριο λυκείου.

Η είδηση είναι ενδεικτική των σαρωτικών ελέγχων που πραγματοποιεί το κράτος τον τελευταίο χρόνο σε όλη την χώρα με σκοπό να απομακρυνθούν από το δημόσιο όσοι υπάλληλοι μπήκαν με πλαστά δικαιολογητικά σε βάρος των συναδέλφων τους που σπούδασαν και έδωσαν αγώνα για μία δουλειά...  

http://policenet.gr

Σχόλιο dimastin:

Εννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός Αστυνομικός που "συλλαμβάνεται" να έχει καταθέσει για τον διορισμό του στην ΕΛ.ΑΣ, πλαστό δικαιολογητικό. Δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ (ΔΕ Διοικητικού του ΠΡΟ.ΠΟ) και ΕΔΩ. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Βέβαια, τώρα που αφορά Αστυνομικούς, "δεν ανοίγει μύτη" από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.  Ακούσατε πουθενά για πλαστά πτυχία στην ΕΛ.ΑΣ;; Πουθενά! Όταν -σωστά- ξεσκέπαζαν τους Δ.Α. που είχαν καταθέσει πλαστά δικαιολογητικά (το 2,4% περίπου επί του συνόλου 3500 Δ.Α.) -και έπρεπε κάπως να δικαιολογηθεί η ξαφνική και αδικαιολόγητη, κατά τα άλλα, κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας- βούιζε ο τόπος από τους "αγαπημένους" μας τότε Υπουργούς και υφυπουργούς στις τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές μεγάλων καναλιών και όχι μόνο. Να τα λέμε και αυτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...