Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα υπηρεσία ελέγχων απέκτησε ο Δήμος Χανίων

Νέα υπηρεσία ελέγχων απέκτησε ο Δήμος Χανίων Στους δρόμους της πόλης βγήκαν από σήμερα δέκα υπάλληλοι του δήμου Χανίων που συγκροτούν τη νέα ειδική υπηρεσία ελέγχων. 

Η συγκρότηση της νέας υπηρεσίας έγινε για να καλυφθεί το κενό ελέγχων που υπήρχαν στην πόλη για 2.5 χρόνια, μετά την κατάργηση και της δημοτικής αστυνομίας, ενώ το βάρος θα δοθεί σε ελέγχους που αφορούν την παράνομη στάθμευση σε δημοτικούς χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης, στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και σε παραλίες.

Κατά τις πρώτες ημέρες των ελέγχων το προσωπικό της υπηρεσίας θα προβαίνει μόνο σε συστάσεις και θα τοποθετεί ενημερωτικά σημειώματα προς τους οδηγούς των οχημάτων που βρίσκονται παρκαρισμένα στους δημοτικούς χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης. Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα θα βεβαιώνονται και παραβάσεις. 


Σε δήλωση του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης, επισημαίνει: «Ο σεβασμός στο δημόσιο χώρο, η διευκόλυνση της προσβασιμότητας, η αντιμετώπιση τού κυκλοφοριακού και η βελτίωση της συνολικής εικόνας της πόλης, είναι οι βασικοί στόχοι της νέας υπηρεσίας». Η νέα υπηρεσία στεγάζεται στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου Χανίων.

www.dikaiologitika.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...