Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων: Ξεκίνησε η διαδικασία της απόσυρσης εγκαταλειμμένων οχημάτων

Στην επιμέλεια της απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων οχημάτων στην πόλη των Τρικάλων προχωρά τις τελευταίες ημέρες το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Τρικκαίων. 

Οι πρώτες απομακρύνσεις έγιναν στο κέντρο της πόλης, απελευθερώνοντας χώρους στάθμευσης. Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας υλοποιεί το πρόγραμμα απελευθέρωσης χώρων στάθμευσης για τους Τρικαλινούς, το οποίο εφαρμόζεται το τελευταίο εξάμηνο. 

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμος παραχώρησε τη σχετική αρμοδιότητα στην Υπηρεσία Δημοτικού Ελέγχου, οι υπάλληλοι της οποίας επικόλλησαν τα σχετικά ειδοποιητήρια σε σχεδόν 170 αυτοκίνητα σε δρόμους μιας ευρείας περιοχής πέριξ του κέντρου. Από αυτά, 120 περίπου απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. Μετά την επανασύστασή της, την όλη διαδικασία πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων. Πλέον, μετά τον σχετικό διαγωνισμό, εταιρεία ανέλαβε τη διαδικασία απομάκρυνσης όσων οχημάτων παρέμεναν σε δημόσιους χώρους. 


Η διαδικασία ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας (το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015) και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα. Παραλλήλως, συνεχίζεται η διαδικασία ελέγχου για εγκαταλειμμένα οχήματα στα Τρίκαλα.

Πηγή: dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...