Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζεται με αυξανόμενη ένταση η..."βροχή" κλήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τη Δημοτική Αστυνομία

«Βρέχει» κλήσεις τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας για την παράνομη στάθμευσης.
Οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας έχουν δώσει προτεραιότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ όπως αναφέρουν το επόμενο διάστημα οι έλεγχοι θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχής. Προς το παρόν οι κλήσεις πέφτουν «βροχή» καθημερινά στην οδό Τσιμισκή, την Μητροπόλεως, τη Λ.Νίκης και στους κάθετους δρόμους. Σε λίγότερο από 20 ημέρες η δημοτική αστυνομία έχει βεβαιώσει πάνω από 7.000 παραβάσεις.
«Η βούληση της διοίκησης του δήμου είναι μην κάνει πίσω και να συνεχιστούν οι έλεγχοι ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Καθημερινά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 10.000 παραβάσεις και εμείς βεβαιώνουμε το 1/10 αυτών» είπε ο προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης, Μιχάλης Αλλαγιώτης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Εντολή για μηδενική ανοχή προς τους υπεύθυνους της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη έχει δώσει και ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος εποπτεύει τους ελέγχους. Ο εισαγγελέας Λάμπρος Τσόγκας έχει δώσει εντολή να σχηματίζονται ακόμη και ποινικές δικογραφίες για όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο της πόλης.Συγκεκριμένα ανέφερε στους δημοτικούς αστυνομικούς να σχηματίζουν δικογραφία για κατάληψη οδοστρώματος (αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος) που επισύρει ποινές φυλάκισης τριών μηνών και πλέον, εναντίον όσων ενώ τους έχει βεβαιωθεί παράβαση για παράνομη στάθμευση εξακολουθούν να έχουν το αυτοκίνητο για ώρες στη... θέση του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...