Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Γ. Μπουτάρης: «Συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία. Θέλουμε επιπλέον 300 Δημοτικούς Αστυνομικούς στους δρόμους της Θεσσαλονίκης»

Τα συγχαρητήριά του στη Δημοτική Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιεί ελέγχους και βεβαιώνει παραβάσεις εδώ και περίπου ενάμισι μήνα, έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης. 

Επανέλαβε δε την πρόθεσή του να προχωρήσει ο δήμος και στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού, ώστε να ελέγχονται καλύτερα οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης. «Από τη Δημοτική Αστυνομία γίνεται συστηματική δουλειά και τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Αυτό που θα κάνουμε τώρα, είναι να ζητήσουμε από το κράτος, τα έσοδα από τις παραβάσεις του ΚΟΚ και τα τραπεζοκαθίσματα, να χαρακτηριστούν ανταποδοτικά και να καλύπτουμε με αυτά μόνο οι δαπάνες της μισθοδοσίας της δημοτικής αστυνομίας» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε ότι η διοίκηση σκοπεύει να προσλάβει επιπλέον 300 δημοτικούς αστυνομικούς, εφόσον της επιτραπεί.

www.thestival.gr

Σχολιο dimastin.gr

Το χουμε πει δεκάδες φορές κ. Μπουτάρη, ας το πούμε άλλη μια. ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ η εθελοντική επιστροφή των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που μετατατάχθηκαν σε άλλους φορείς με την κινητικότητα-παρωδία Μητσοτάκη. Αφού επιστρέψουν, όσοι από αυτούς θέλουν, στη Δημοτική Αστυνομία, μετά κάνετε όσες προσλήψεις μπορείτε!(αν και γνωρίζουμε ότι τούτη τη φορά, ο κ Μπουτάρης αναφέρθηκε επιτέλους και στους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς, ζητώντας τους πίσω. Απλώς δεν η αναφορά του αυτή, δεν καταγράφηκε στο ρεπορτάζ του thestival.gr). Εξάλλου, μη ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο δήμαρχος, λίγες ημέρες πριν υιοθέτησε και ανέλαβε να προωθήσει στο ΥΠ.ΕΣ. αυτό το έγγραφο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...