Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

"Παρέμβαση" της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για τους π.Δ.Α. στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Dimastin.gr, στη σημερινή (13/11/2015) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Grand Hotel) στην οποία συζητούνται οικονομικά και θεσμικά θέματα της Αυτοδιοίκησης, που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου, παραδόθηκε από τον εντεταλμένο σύμβουλο, υπεύθυνο για θέματα δημοτικής Αστυνομίας Λ. Κιοσέογλου και τους προϊσταμένους της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, το έγγραφο το οποίο λίγες μέρες πριν είχε υιοθετήσει και αποστείλει στον Υπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. 

Αναφερόμαστε στο έγγραφο με τις προτάσεις του δημάρχου για την άμεση και με τις ελάχιστες δυνατές διαδικασίες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ επιστροφή των π. Δημοτικών αστυνομικών που τοποθετήθηκαν με την κινητικότητα Μητσοτάκη σε άλλους φορείς, στις κενές θέσεις Δημοτικών Αστυνομικών στο δήμο Θεσ/νίκης (και κατά συνέπεια σε όλους τους δήμους που έχουν επανιδρύσει Δημοτική Αστυνομία), την προκήρυξη θέσεων μέσω της επικείμενης κινητικότητας για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών οργανικών θέσεων που προβλέπονται στον Ο.Ε.Υ. του Δ. Θεσ/νίκης και την απελευθέρωση των προσλήψεων νέων Δημοτικών Αστυνομικών ως ανταποδοτικές. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το έγγραφο δόθηκε "χέρι με χέρι" στον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος με τη σειρά τους, το προώθησε άμεσα στο προεδρείο της ΚΕΔΕ, η οποία και το υιοθέτησε. 

Οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στους Δημοτικούς Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τους π.Δ.Α. που νιώθουν εγκλωβισμένοι στους φορείς που τοποθετήθηκαν με την κινητικότητα-παρωδία του Μητσοτάκη και ζητούν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν. Στη Δημοτική Αστυνομία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...