Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Επίσημα καθήκοντα -και- για τη δημοτική αστυνομία δήμου Φυλής!

Στα γνώριμα καθήκοντά τους, «ψαλιδισμένοι» σε αριθμό αλλά δυνατοί και αισιόδοξοι ότι οι δύσκολες ημέρες ανήκουν στο παρελθόν, επέστρεψαν τον τελευταίο μήνα οι δημοτικοί αστυνομικοί δήμου Φυλής. Στον 1ο όροφο του Βορεινού στη Ζωφριά, εκεί όπου θα στεγάζονται πλέον τα γραφεία τους, τελέστηκε σήμερα αγιασμός, για να σηματοδοτήσει την έναρξη της επίσημης δράσης τους.


Στους δρόμους της Φυλής επέστρεψε, ύστερα από δυο χρόνια απουσίας και μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επανασύστασή της, η δημοτική αστυνομία. Δέκα άτομα στελεχώνουν σήμερα το δυναμικό της ενώ στα καθήκοντά της είναι η βεβαίωση παραβάσεων για παραβίαση της ελεγχόμενης στάθμευσης, παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση σε πεζόδρομους, πλατείες και ράμπες ΑμεΑ, παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου με τραπεζοκαθίσματα κ.ά.

Στη σύντομη αναδρομή του, ο υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας Κυριάκος Καμπόλης αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες της παύσης της, στον αγώνα που δόθηκε για την επαναφορά και αναδιοργάνωσή της καθώς και στη δραματική μείωση του προσωπικού που από 23 άτομα, σήμερα αριθμεί σε μόλις 10. «Ακόμα και τόσο λίγοι, όμως, θα είμαστε οποιαδήποτε ώρα στη διάθεση του δήμου και των δημοτών» τόνισε ο κ. Καμπόλης, ευχαριστώντας τη δημοτική αρχή για τη συμβολή της στην προσπάθεια αυτή.Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εσόδων Δημήτρης Καμπόλης μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της δημοτικής αστυνομίας στο παρελθόν ενώ ζήτησε από τους δημοτικούς αστυνομικούς σήμερα «να έχουν τα μάτια τους όχι τέσσερα, αλλά δεκατέσσερα».

 Ο Δημήτρης Καμπόλης με τους ιερείς που τέλεσαν τον αγιασμό

 Οι δημοτικοί αστυνομικοί δήμου Φυλής

 Οι δημοτικοί αστυνομικοί δήμου Φυλής

 Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, Γιάννης Μαυροειδάκος, 
Νίκος Χατζητρακόσιας, Τζένη Μπάρα

 Ο Κυριάκος Καμπόλης με συνάδελφό του δημοτικό αστυνομικό από την Ομοσπονδία, 
με τον οποίο έδωσαν κοινό αγώνα

Το όχημα της δημοτικής αστυνομίας

Πηγή: doxthi.gr

*** Καλορίζικοι και καλοστέριωτοι παιδιά! Καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά σημαντικότατο έργο που έχετε να επιτελέσετε! ***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...