Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Αθλητική εκδήλωση για άτομα με κινητική αναπηρία και προβλήματα όρασης διοργάνωσε η Περ. Κεντρ. Μακεδονίας - Συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσ/νίκης στα τροχαία μέτρα ασφαλείας (φωτορεπορτάζ+video)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αθλητική εκδήλωση με θέμα: «Συμμετέχουμε ισότιμα στην άθληση και την υγεία» με τη συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία και προβλήματα όρασης που διοργάνωσαν σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 από κοινού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δια της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του ΑΠΘ, ο Τομέας Ιατρικής της Άθλησης του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης.

Στον "δρόμο υγείας" που έλαβε χώρα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με εκκίνηση την περιοχή μπροστά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης – Όμιλος Φίλων Θαλάσσης και τερματισμό την περιοχή μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. συμμετείχαν αναλαμβάνοντας τη τήρηση των τροχαίων μέτρων ασφαλείας, άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παράλληλα δέχτηκαν τις ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης κ. Χ. Αηδονόπουλου αλλά και του Προέδρου του παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών κ. Γ. Αυγουστίδη, για τη παρουσία τους στο σημείο. 

Ακολουθεί video και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σπουδαία εκδήλωση με τον φακό του dimastin.gr όπως πάντα : 


Το ρεπορτάζ της TV100
Πηγή: dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...