Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Ηράκλειο Κρήτης: Στο μάτι της Δημοτικής Αστυνομίας οι παραβάτες οδηγοί

Στο μάτι της Δημοτικής Αστυνομίας μπαίνουν οι παραβάτες οδηγοί στο Ηράκλειο, αφού η δημοτική Αρχή, λαμβάνει πλέον δραστικά μέτρα για τη διευθέτηση του κυκλοφοριακού, όπως ορίζει και ο νέος σχεδιασμός για την περίοδο των εορτών του Δεκεμβρίου.

Τι κι αν έχουν κοπεί 6.000 κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα στο κέντρο του Ηρακλείου το τελευταίο τρίμηνο, οι ασυνείδητοι οδηγοί απ' ότι φαίνεται δε βάζουν μυαλό. Παρκαρισμένα οχήματα σε πεζοδρόμια, διαβάσεις και πεζόδρομους είναι η εικόνα που μονοπωλεί στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, μίλησαν στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα", τονίζοντας πως λαμβάνονται νέα δραστικά μέτρα με επιπλέον περιπολίες, όπως προβλέπει ο νέος σχεδιασμός για ομαλή κυκλοφορία την περίοδο των εορτών.

Και όχι μόνο αυτό, καθώς ο δήμος Ηρακλείου είναι αποφασισμένος να λάβει δραστικά μέτρα και στο θέμα του παραεμπορίου, αλλά και στην παράνομη αφισοκόλληση, με πρόστιμα στους παραβάτες.Ιδιαίτερα προσεκτικοί λοιπόν θα πρέπει είναι οι πολίτες του Ηρακλείου την περίοδο των εορτών στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς και από οικονομικής άποψης δεν είναι καιρός για παραβάσεις και για συμπεριφορές που από τη μία πληρώνονται και από την άλλη δε δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στους συμπολίτες.

www.neakriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...