Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Τι είπαν οι πρώην και νυν Δημοτικοί Αστυνομικοί κατά το στάδιο της ακρόασης των εξωκοινοβουλευτικών προσώπων στη σημερινή κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών για το ν/σ με τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις»

Μπορεί η διαδικασία ψήφισης του ν/σ «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (παράλληλο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ) που περιλαμβάνει τη διάταξη για την επιστροφή των π.Δ.Α. από τα Καταστήματα κράτησης (άρθρο 31) να έχει μετατεθεί ήδη με απόφαση της κυβέρνησης για το νέο έτος, αλλά πριν ακριβώς γίνει αυτό, δηλαδή σήμερα (17/12) το πρωί, συνεδρίασαν κανονικά (!) στην Αίθουσα Γερουσίας η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης η Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του παραπάνω σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας ακούγοντας τις απόψεις εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων για τις διατάξεις του. Για το άρθρο 31 λοιπόν που μας ενδιαφέρει, μίλησαν η Λ. Κοντογιάννη από το δ. Τρικκαίων, ο Αποστόλης Κόσυβας από το δ. Αθηναίων και ο Βαγγέλης Λούκος πρώην Δημοτικός Αστυνομικών που τώρα υπηρετεί στον Κορυδαλλό ως σωφρονιστικός υπάλληλος.

Και οι τρεις τα είπαν μια χαρά και αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που βρέθηκαν εκεί. Δείτε στο παρακάτω video που σας ετοιμάσαμε, τι ακριβώς ανέφεραν:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...