Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΓΙΟ: Επανασυστήνεται η Δημοτική Αστυνομία...με μετατάξεις - Δείτε την Ανακοίνωση-Πρόσκληση ενδιαφέροντος του δήμου Αιγιαλείας

Ο Δήμος Αιγιαλείας πρόκειται να προβεί στην κάλυψη τεσσάρων οργανικών θέσεων προσωπικού με μετάταξη ειδικότητας (1) ΠΕ, (1) ΤΕ,και (2) ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας από άλλους Δήμους της χώρας ώστε να ξεκινήσει  η συγκρότηση και λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αιγιάλειας.
Αρχικά η Δημοτική Αστυνομία Αιγιάλειας θα έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες :
  • Την τήρηση των διατάξεων που αφορούν την ύδρευση, την άρδευση και την αποχέτευση.
  • Την τήρηση των όρων για τη χρήση των αλσών και των κήπων, των πλατειών, των παιδικών χαρών και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων.
  • Την τήρηση των για τη χρήση και λειτουργία των δηµοτικών αγορών, των εμποροπανηγύρεων, των ζωοπανηγύρεων, των χριστουγεννιάτικων αγορών και γενικά των υπαίθριων δραστηριοτήτων καθώς και την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στο υπαίθριο εμπόριο και στις λαϊκές αγορές.
  • Την τήρηση των διατάξεων που αφορούν την υπαίθρια διαφήµιση, της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους και την τήρηση των µέτρων που επιβάλλονται για την πρόληψη πυρκαγιών σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους.
  • Την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθµευση των οχηµάτων, στην επιβολή των διοικητικών µέτρων του άρθρου 103 του ν. 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνοµη στάθµευση οχηµάτων, καθώς και την εφαρµογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδροµους, πλατείες, πεζοδρόµια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκποµπή θορύβων από αυτά
Δείτε την σχετική Ανακοίνωση-Πρόσκληση του Δήμου Αιγιαλείας:1 σχόλια :

al neo είπε...

Θετικό να υπάρχουν επιλογές, αλλά άραγε ποιος θα εκδηλώσει ενδιαφέρον? Όσοι επέστρεψαν σε δήμους που δεν επανασυστάθηκε η Δ.Α. έχασαν την ειδικότητα του δημοτικού αστυνομικού και δεν μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Όσοι πάλι επέστρεψαν σε επανασυσταθείσες Δ.Α., αυτές λειτουργούν τώρα στην καλύτερη με το μισό προσωπικό. Ποιος Δήμαρχος θα τους αφήσει να φύγουν? Μακάρι να εξυπηρετήσει κάποιους, αλλά τελικά αν θέλουν Δημοτικές Αστυνομίες πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα να γυρίσουν πίσω και οι π.Δ.Α. από τις άλλες υπηρεσίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...