Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Τροπολογία της Ομοσπονδίας Συλλόγων εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας για την δυνατότητα επανατοποθέτησης των π.Δ.Α. στις επανασυσταθείσες υπηρεσίες Δημοτικής Αστυνομίας για λόγους ίσης μεταχείρησης

Με μια επιστολή υπόδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης και συνδικαλιστικής ωριμότητας και εντιμότητας, η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.), ζητά με τροπολογία που καταθέτει, την πλήρη αποκατάσταση των Δ.Α από όλους τους φορείς στους οποίους μετατάχθηκαν σχεδόν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι Δημοτικοί Αστυνομικοί μετά τη διάλυση της υπηρεσίας τους το 2013 από τον Υπουργό των απολύσεων (ένας ήταν-είναι αυτός!). 
Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και να σταθούν στο ύψος τους, χωρίς μικροπρέπειες και τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά όργανα των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών, επιδεικνύοντας εργασιακή αλληλεγγύη ώστε να γίνει αντιληπτό και από τον πλέον αδαή το δίκαιο του αιτήματος της εθελοντικής επιστροφής των Δ.Α από όλους τους φορείς και το οριστικό κλείσιμο της πληγής που άφησε η λαίλαπα Μητσοτάκη. 

Εξάλλου, ως γνωστόν, τα καταστατικά των σωματείων, αναφέρουν στους σκοπούς τους την προστασία, διεκδίκηση και προαγωγή των συμφερόντων των εργαζομένων μελών τους και την προάσπιση των ελεύθερων και δημοκρατικών θεσμών. Αξίες που καμιά σχέση δεν έχουν με εφήμερες μικροκομματικές και παραταξιακές πρακτικές που οδήγησαν το εργατικό κίνημα στην πλήρη ανυποληψία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...