Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Απολογισμός Δημοτικής Αστυνομίας!

Τη τιμητική της, τουλάχιστον στα τοπικά ΜΜΕ, έχει σήμερα η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Δείτε παρακάτω το καθιερωμένο  Δελτίο Τύπου του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον απολογισμό έργου του Δεκεμβρίου 2015. Επίσης, σήμερα η εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" δημοσίευσε εκτενές, ολοσέλιδο ρεπορτάζ με τον απολογισμό της υπηρεσίας από την ημέρα της επαναλειτουργίας της (Δευτέρα 28/9/2015). Τέλος, το απόγευμα, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παπαφίλη Πέτρο, σε επίσημο επίπεδο πια, ο συνοπτικός Απολογισμός Δράσης της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας για το χρονικό διάστημα 12 Ιουνίου έως 10 Δεκεμβρίου του 2015.


  • Δείτε το Δ.Τ. του Δ. Θεσ/νίκης με τον απολογισμό του μηνός Δεκεμβρίου 2015:  • Ρεπορτάζ Εφ. "Θεσσαλονίκη" για τον απολογισμό έργου της Δ.Α. Θεσ/νίκης από την ημέρα της επαναλειτουργίας της έως το τέλος του 2015:


  • Επίσημη παρουσίαση του Απολογισμού Δράσης της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας για το χρονικό διάστημα 12 Ιουνίου έως 10 Δεκεμβρίου του 2015:

  • Δείτε όλη τη συζήτηση (για την Δημοτική Αστυνομία) που ακολούθησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά την παρουσίαση του απολογισμού της υπηρεσίας για το 2015, τις προτάσεις-παρατηρήσεις των Δημοτικών συμβούλων, στο video που ακολουθεί :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...